Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jönnek rá a nőgyűlölők, hogy nem a külső adottságuk, vagy az egzisztenciális helyzetük miatt nem ismerkedünk velük, hanem a felfogásuk, a nézetük miatt?
Én nőkben szeretem az ilyet.
valami kamaszkori sérelem miatt alázni akarja a férfi nemet.
dögös, extravagáns nők, főleg szórakozóhelyeken, nehezen megkaphatók.
de mikor laci papa becserkészi őket, és hazaviszi, na ott mindegyik megkapja a magáét.
reggel adok nekik buszra pénzt, ejjh? nem ám taxira, oszt mehetnek is.
Miért foglalkozol azzal, mit gondol egy "nőgyűlölő"?
Én pl. nővel még nem találkoztam, csak golddiggerrel.
Egyszerűek, mint egy faék.
52F
Volt olyan barátom, akit mindenki sokkal csúnyábbnak tartott nálam, meg is kaptam ismerősöktől, hogy mit keresek mellette.
Amit pedig olyanok mondtak, akik alig ismertek minket és én visszahallottam: "Na, ez is biztos a pénzéért van vele" "Biztos vette ezt a nőt." "Ha én is meg tudnék fizetni egy ilyen nőt, rögtön ott is hagyná és az ölembe ugrana."
Nos, amit nem tudtak, az az volt, hogy nekem viszonylag jól fizető munkám volt, neki meg szinte semmi, segélyekből, alkalmi munkákból élt.
Vajon ha ezt tudták volna, mire fogják?
"Volt olyan barátom, akit mindenki sokkal csúnyábbnak tartott nálam, meg is kaptam ismerősöktől, hogy mit keresek mellette.
Amit pedig olyanok mondtak, akik alig ismertek minket és én visszahallottam: "Na, ez is biztos a pénzéért van vele" "Biztos vette ezt a nőt." "Ha én is meg tudnék fizetni egy ilyen nőt, rögtön ott is hagyná és az ölembe ugrana."
Nos, amit nem tudtak, az az volt, hogy nekem viszonylag jól fizető munkám volt, neki meg szinte semmi, segélyekből, alkalmi munkákból élt.
Vajon ha ezt tudták volna, mire fogják?"
De érdekes, hogy a neten mindig jönnek az ilyen kérdésekhez ilyen tündérmesék, a valóságban viszont egész más a helyzet, ha valóban igaz lenne az általam bemásolt "történet", akkor már rég találtam volna barátnőt, és sok sorstársam is! A valóság viszont az, hogy egy csóró, nem éppen jóképű, átlagos srácnak semmi esélye arra, hogy barátnője legyen...
Honnan tudod, hogy a külsőd a legfőbb gond? Nem láttál még nálad rondább és csóróbb srácot (szép) barátnővel?
Ti amúgy burokban éltek? Egy csomó előnytelen külsejű férfinak van barátnője, csak körül kéne nézni a való életben.
"De érdekes, hogy a neten mindig jönnek az ilyen kérdésekhez ilyen tündérmesék, a valóságban viszont egész más a helyzet, ha valóban igaz lenne az általam bemásolt "történet", akkor már rég találtam volna barátnőt, és sok sorstársam is! A valóság viszont az, hogy egy csóró, nem éppen jóképű, átlagos srácnak semmi esélye arra, hogy barátnője legyen..."
Aha. Tehát arra fognák, hogy hazudunk. Köszi a választ! :D
Egyébként ő nem ilyen volt, mit az te és az itt síró sorstársaid. Egy karizmatikus személyről beszélünk, aki nagyon értett a nők nyelvén. Nemcsak engem hódított meg akkoriban és szerencsésnek éreztem magam, hogy engem választott.
De nem is ragozom tovább, mert tudom, mennyire fájdalmas lehet az igazsággal szembenézni, úgyhogy ha jobban érzed magad tőle, nyugodtan hidd, hogy hazudok. :)
63%-os válaszolónak:
Ismerek csóró pasikat, akiknek van nőjük, de azok piásak és bunkók is, én pedig se piás, se bunkó nem vagyok... Nem is akarok egyik se lenni! Sajnálom, ha a lányoknak az jön be!
"De érdekes, hogy a neten mindig jönnek az ilyen kérdésekhez ilyen tündérmesék, a valóságban viszont egész más a helyzet, ha valóban igaz lenne az általam bemásolt "történet", akkor már rég találtam volna barátnőt, és sok sorstársam is! A valóság viszont az, hogy egy csóró, nem éppen jóképű, átlagos srácnak semmi esélye arra, hogy barátnője legyen..."
Jah, mert ha neked nem sikerült akkor aztán senki másnak. Alig vagy fölényes. Számomra meg az az érdekes hogy itt mindeni hangoztatja hogy de bezzeg az ő belső értékei, meg így meg úgy de a megnyilvánulásai meg a cinizmusa alapján senki szóba nem állna vele. Nem lehet hogy belülről rohad az az alma? Áhh dehogy...sok sok kis tökéletesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!