Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor jönnek rá a nőgyűlölők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jönnek rá a nőgyűlölők, hogy nem a külső adottságuk, vagy az egzisztenciális helyzetük miatt nem ismerkedünk velük, hanem a felfogásuk, a nézetük miatt?

Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 20:51
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
8%

Pedig ez a helyzet. A nok a penzre hajtanak, meg a kulsosegekre. Es a ferfiak is. A kulonbseg az, h a faszik avpenzert kidolgozzak a beluket, es nem a notol varjak a hazat, kocsit stb.

Ugralhatsz itt ossze vissza, attol meg igy van. Mind a ketten tudjuk, h ha a te parod, akit annyira tisztelsz/szetetsz stb, evekre munkanelkuli lenne, kozben csapna neked a szelet valami mas hapsi, elhuznal mint szel. 10bol 9 esetben ez a helyzet. Ezt minden 25 ev feletti felnott ferfi tudja. Az, h ki hogy reagal erre, embere valogatja, valaki belemegy az 'uzletbe' mert csaj kell neki, valaki meg leszarja, masok meg sirankoznak ezen.

Ezzel egyutt nogyulolonek nevezni barmelyikojuket jo nagy fassag

2015. jún. 3. 15:08
 32/47 anonim ***** válasza:
54%
Ebben az utolsó megnyilvánulásodban az ég világon semmi értelmes nincs. Csak egy nagy általánosítás...amúgy talán meg kéne nézni kikkel állsz szóba. Létezik az a fajta nő igen. De ha neked erre csorog a nyálad csak és kizárólag, arról ki tehet, most úgy őszintén?? Meg is érdemled a sorsod. Ez az összes meg a 10-ből 9 már annyira unalmas szöveg hogy már energiám sincs rajta vitázni. Ha te ismersz minden nőt akkor k.va sok ismerősöd van azt kell mondjam :D amúgy meg...általánosítás.
2015. jún. 3. 15:29
 33/47 anonim ***** válasza:

78%-os, válaszolj nekem őszintén erre a kérdésre:

Soha életedben nem láttál még olyan srácot, akiről azt gondoltad magadban hogy:"szegény","ez az ördögnek sem kell soha","nyomi","életképtelen" stb.?!

Ha a válaszod az, hogy de, láttál már ilyen srácot, akkor abban az esetben minden eddigi szavad hazugság, amiket ehhez a kérdéshez leírtál...

2015. jún. 3. 15:39
 34/47 anonim ***** válasza:
58%

Meg fogsz lepődni nem nem gondoltam ilyet. És tudod miért? (el se hinnéd) Mert én magammal vagyok elfoglalva. Én személy szerint sem rendelkezem nagy önbizalommal, "kedves" férfitársaitok egy időben a földbe döngölték az egom az elönytelen alakom miatt, amin bár azota tudtam valamicskét javitani, de nekem a legfontosabb hogy én jól érezzem magam a bőrömben. És általában a fenti monológodat én gondolom magamról, hogy rólam hiszik azt hogy majd senkinek nem kellek.

Vannak ilyen csajok is, és hidd el mi nem röhögünk senkin meg nem alázunk meg senkit. Ez csak a full népszerű egos bulicicák szokása, bár egy bizonyos kor felett szerintem már nekik is ciki azért.

De ha már így rákérdeztél, mikor mit gondolok. Nos, nálam a bizalom rettenetesen fontos. Főleg a fent leírtak miatt. Ezért én spec attól még nem dobom el magam mert egy pasi jól néz ki...(meglepő mi?)

2015. jún. 3. 15:51
 35/47 anonim ***** válasza:
48%
Amúgy próbáltál már nem direktbe csajozni? Tudod mikor nem úgy mész oda valakihez, hogy látni mit gondolsz, mit akarsz. nem mintha abban lenne bármi rossz. De, ha pl van egy társaság ahol nem ismer mindenki mindenkit, és haverkodni akarsz előbb egy csajjal ne mondd már hogy nem áll veled szóba. Aztán ha ez megtörtént kezdhetsz jobban közelíteni felé. Nem mindenkinek megy ez a "odamegyek a csaj/pasi mellé a bárpulthoz aztán már az enyém is egyből" Igen van akinek ez ilyen egyszerű de sokaknak nem, hát akkor nem ezt a verziót kell erőltetni. Miért nem hiszitek el agatokról, hogy egyszer valaki magatokért fog szeretni? Meg ha ti nem hiszitek, kinek kéne? a szomszédnak??
2015. jún. 3. 15:56
 36/47 anonim ***** válasza:
36%

"Soha életedben nem láttál még olyan srácot, akiről azt gondoltad magadban hogy:"szegény","ez az ördögnek sem kell soha","nyomi","életképtelen" stb.?!"

Láttam, azóta már barátnője van.

2015. jún. 3. 16:01
 37/47 anonim ***** válasza:
18%

Na latod, errol van szo. Te azert nem erted mirol dumalok, mert nem vagy valogatasi helyzetben. En arrol dumaltam HA valaszthatnal /ahogy mar az atlagos testalkatu nok meg is tehetik/ akkor kvara szamit az anyagi helyzet, es a kulso.

Magyarazd mar be nekem, hogy abban az esetben ha ket ember odasundorog hozzad, akkor te a ketto kozul a csoro rusnya janit valasztod a meleg szive miatt, es nem bunko bandit az sarmja meg a lakada miatt. Szakadjatok mar vegre le ezekrol az orbitalis kamukrol, de tenyleg.

Azert kellene leszakadni rola, mert amikor abbol az egy szal csunyafiubol 'kivaladsztod' a sracot mondjuk holnap, bedumalva neki hogy neked a szep lelke szamit es egy ev mulva jon az izmosgyerek jobb egzisztenciaval, /mert veletlenul lefogytal, fejlodtel stb/ es lelepsz vele, akkor lesz majd belole az az ember, akit te 'nogyulolonek nevezel.

2015. jún. 3. 16:23
 38/47 anonim ***** válasza:
64%
Na jó én feladom, mintha a falnak beszélnék úgyis. Azt meg ki mondta hogy nem vagyok választási helyzetben? Senki, csak azt írtam hogy régen kb minden 2. ember képen röhögött, ennek hatására nekem a bizalom fontos. fontosabb mint pl a barátnőimnek a környezetemben. és ha egyszer beleszeretek valakibe, mert bizom benne van benne valami ami megfog ami miatt kell nekem akkor pont lesza..om hogy a szomszéd srácnak milyen autója van meg milyen egzisztenciája. de te kis leki nyomorék sztem fogalmad sincs arrol mi az öszintén szeretni valakit, úgy igazán, és mást észre nem venni. milyen az amikor nem ő a tökéletes mert nem az, de számodra a hibáial akkor is az...na ezért nincs nőd...ha meg valaki segitö szándékkal ir, mondja el a véleményét még ő a hülye..hát akkor old meg a bajodat magad, én befejeztem ezt a vitát veletek. kivánom neked hogy egyszer értsd meg, éld át az érzést akkor talán megunod ezt a lemezt ami jelenleg fennakadt. hát szia! :)
2015. jún. 3. 16:35
 39/47 anonim ***** válasza:
18%

Ja hogyne, szerelem meg ap..mfsza:-) :-) Majd egyszer felnosz. Vagy nem is kell, kerdezz meg nem kislanykorban ragadt 30as noket akik kapcsolatban vannak, szinte mindegyik azt fogja mondani, hogy 'ez nem nagy szerelem, de megertjuk egymest' /ami annyit jelent h : a rezsit elfelezzuk, van szex, elvagyunk, kell a rossebnek az erzelmi hullamzas.

A szomszed srac kocsijat meg azert szarod le, mert magasrol tesz rad o is. Nyilvan en vagyok a lelkinyomorek, akinek sose lesz csaja:-) :-) Biztosan nem arrol van szo, hogy tapasztaltam, diplomas felnott ferfikent, hogy abban a pillanatban lepattan a csaj rolam, amint visszaeses kovetkezik be a beveteleimben. Ez nem egyedi eset, hanem jelenseg, es nem modellekrol dumalok, hanam atlagos nokrol.

Csao.

2015. jún. 3. 16:47
 40/47 anonim ***** válasza:
41%

A facebookon épp ma rakott ki egy önbizalomhiányos srác egy képet azzal a szöveggel, hogy ismerkedni akar, hát amilyen ócsároló, gúnyolódó válaszokat kapott a "csupaszív" "hölgyektől", az valami elképesztő, idézek egy két ilyen kommentet:

"Edes srac lehetsz, nincs veled semmi baj ( az irasodon kivul, az brutalis ), de tudod, a kulso az, ami megfog..smile hangulatjel legalabb a hajaddal csinalj valamit, olyan, mintha lenyalta volna egy boci. Es ami a lenyeg, nem ilyen csoportokban fogod megtalalni az "igazit"! Nezz szet a lany ismerodeid, baratnoid kozott, lehet, naluk be tudnal vagodni, csak nem tudsz rola, mert baratkent kezeled oket.

Ja es ezt a sapkat is felejtsd el"

"Mert facebookon kell kapcsolatot keresni? Jezusom.."

A többit inkább nem idézem, mert a nyomdafesték nem tűrné el...Szóval ennyt a jóságos, szende nőkről......

2015. jún. 3. 16:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!