Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más srácoknak is fájdítja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más srácoknak is fájdítja a szívét a nyár? Egyre több csinos leányka mászkál az utcákon! Nekem rémálom ez az évszak! :/

Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 16:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
20-as Merre mentél? Hagy menjek én is arra mert ott lehet hogy vannak nők akik megnéznének talán engem is.
2015. jún. 1. 17:52
 22/31 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg békélj meg magaddal. :D Amúgy pl. Pécsen, az egyetemek környékén is sokat jártam
2015. jún. 1. 17:54
 23/31 anonim ***** válasza:
Kúrd le mindegyiket, koma!
2015. jún. 1. 17:57
 24/31 anonim ***** válasza:
Ezt hogy érted hogy békéljek meg magammal? Na arra még nem jártam. Ott annyi a nő?
2015. jún. 1. 17:58
 25/31 anonim ***** válasza:
Sok van, de Pesten még több. Nincs rá recept, hogyan fogadd el magad, de kezdetnek jó lehet, ha pl. összeírod a jó tulajdonságaidat.
2015. jún. 1. 18:08
 26/31 anonim ***** válasza:
22%
nem azért öltöznek a lányok így nyáron, hogy neked tetszelegjenek, hanem mert kibeb.szott melegük van :DD (tisztelet a kivételnek, aki direkt mutogatja magát:D)...nyomorék...most azért, mert fájdítjuk a szívedet, süljünk meg a meleg télikabátunkban vagy mi?
2015. jún. 1. 18:23
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem fáj a szívem, mert ameddig ezen agyalnék, addig sem dugnék. Szóval dugásra fel!
2015. jún. 1. 18:28
 28/31 opened paradise ***** válasza:
62%

Egyáltalán nem,nekik is lehet melegük.

Örülök,hogy végre halászgatyában mászkálhatok! :D

2015. jún. 1. 19:01
 29/31 anonim ***** válasza:

Hát igen elég szomorú, hogy én rövidgatyában meg ingben vagy pólóban járkálok és nem fájdítja ez a lányok szívét pedig hogy örülne a szám ha fordítva is így lenne :)

Persze még miniszoknyában nem próbáltam, lehet h arra buknának...

2015. jún. 1. 19:08
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem aztán nem zavar, hogy milyen lányok mászkálnak az utcán, megyek egyenesen a dolgomra.Nyáron azt nem szeretem,amikor túl meleg van. Nem sóvárgok én már a nők után, tudom,hogy nincs náluk esélyem, így lemondtam az ilyen dolgokról.
2015. jún. 1. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!