Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más srácoknak is fájdítja a szívét a nyár? Egyre több csinos leányka mászkál az utcákon! Nekem rémálom ez az évszak! :/
Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 16:56
11/31 anonim válasza:
Bullshit.
Rengeteg normális alakú, egészséges nő van, rengeteg olyan is, aki örülne egy normális pasi közeledésének, csak őket valamiért kevesen veszik észre.
Én 160 vagyok, sose volt kritérium pl. a magasság, magassarkúm meg nincs is. Ennek ellenére egy 190 magas pasi szeretett belém és hódított meg, hát most pukkadjatok meg! :)
12/31 anonim válasza:
Én imádom a nyarat, imádom a meleget , a fagyikelyhet a fürdőket,tengerpartot,balatont , barátokkal kikapcsolódni , programokat csinálni, imádom a fagyit , fagyikelyhet , a finom gyümölcsöket, szeretem amikor megnéznek a nők, emberek , szeretem h lenge ruhákban szaladgálnak a nők ...... Imádom a nyarat!!!!
13/31 anonim válasza:
12-es Megnéznek a nők? Ez komoly? De jó neked.
14/31 anonim válasza:
Nem tudom, milyen nőkkel futottál össze eddig, de az én ismeretségi körömben egyáltalán nem "trend" az a "védelem" dolog, viszont minden nő a nála valamivel (akár 1-2 centivel) magasabb férfiakat preferálja.
Van több alacsony férfi ismerősöm, nekik is lett társuk, náluk alacsonyabb nők személyében.
15/31 anonim válasza:
papkka, miért a nők hibásak azért mert nem kellesz nekik? Öregem, nem kéne úgy beállítani a dolgokat, hogy te bizony csak azért nem kellesz senkinek, mert a köcsögbunkó nők csak a magas pasikra buknak. Valószínűleg a belsőddel sem állod meg a helyed.
16/31 anonim válasza:
Semmi gond 11-es. Miért ne lehetne hogy 190cm barátod legyen. Na ha én 160cm férfi vagyok nekem soha nem lesz 190cm barátnőm. Érted már a különbséget?
17/31 anonim válasza:
13#
Engrm sem a szép pofim miatt , leginkább azért mert jó alakom van , izmos vagyok :D
18/31 anonim válasza:
19/31 anonim válasza:
17-es. 196cm vagyok 95kiló. Én úgy gondolom nagyon is izmos vagyok. De ettől még a nők nagyon is távolság tartóak. Én még nem vettem észre, hogy engem nézegetnének. Valami ferde pillantás vagy valami mosoly, vagy bármi. Azonnal lecsapnék rá, hogy leszólítsam. De hát baromira nézem a nőket de ha csak felém is fordítják a fejüket már néznek is másfelé.
20/31 anonim válasza:
Én ugyanilyen magassággal pár éve még 70 kiló voltam, mégis érdeklődve néztek a nők, amikor jól éreztem magam a bőrömben. Jó dolog a külső, de azért nem minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!