Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj velem? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Miért nem találok senkit?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, budapesti férfi, kb. 19 éves korom óta társkeresőzöm. Ennek az eredménye, hogy volt sok egyszeri-kétszeri randim amit ugyan nem sajnálok, de eléggé megcsappantotta a pénztárcámat.

Tartós párkapcsolatom azonban nem alakult ki és zárójelben megjegyezve szex is csak elvétve.

A randik után általában én keresem a hölgyet, próbálok rendes lenni. Négyszer volt olyan, hogy engem kerestek és én nem válaszoltam, sértődöttségből is hiszen velem is ezt csinálták előtte és nem is tetszettek azok a nők. Ez azért van, mert hárman korábbi képet raktak fel és azóta durván elhíztak egy pedig agyon photoshoppolta a képét.

Volt egy lány akivel alakulhatott volna valami, de ő azt mondta, hogy az ágyban deviáns vagyok.

2015. máj. 28. 11:41
1 2
 11/14 Zöldövezet ***** válasza:
#1 27 évesen nem voltál nővel? Képed van ? Hogy eltudjuk dönteni veled-vane a gond, vagy a nőkkel.. van egy tippem Csajozni: VOLT felsztivál, Balaton Sound, vagy jársz el szórakozni. 1évig voltam társkeresőn poénból 6 nővel feküdtem le, de ha elmentem buliba, már lassan 8 éve járok sose mentem haza csaj nélkül.. Szerintem veletek van a gond. 22F
2015. máj. 28. 13:57
 12/14 A kérdező kommentje:

A 22F-nek:

Mi ez a többes szám?

2015. máj. 28. 14:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt azért megjegyzem, hogy ha valaki nálam is a mélytorokkal meg az anállal kezd, én is elküldöm a francba... ezek nekem csak egy tartós párkapcsolatba férnek bele, ismerkedős fázisba még sok.

Pedig nem vagyok prűd... legalábbis nem tartom magam annak.

A többes számot meg úgy értette 22F, hogy dobj be egy képet ide, és megmondjuk, mi az, amin esetleg változtatnod kéne a siker érdekében.

2015. máj. 28. 15:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Én sem találok senkit, 28 vagyok, de még egy randi sem jött össze soha. Alacsony vagyok és ocsmány, szóval minden lány kapásból undorodik tőlem.
2015. máj. 28. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!