Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Miért nem találok senkit?
27 éves vagyok, budapesti férfi, kb. 19 éves korom óta társkeresőzöm. Ennek az eredménye, hogy volt sok egyszeri-kétszeri randim amit ugyan nem sajnálok, de eléggé megcsappantotta a pénztárcámat.
Tartós párkapcsolatom azonban nem alakult ki és zárójelben megjegyezve szex is csak elvétve.
A randik után általában én keresem a hölgyet, próbálok rendes lenni. Négyszer volt olyan, hogy engem kerestek és én nem válaszoltam, sértődöttségből is hiszen velem is ezt csinálták előtte és nem is tetszettek azok a nők. Ez azért van, mert hárman korábbi képet raktak fel és azóta durván elhíztak egy pedig agyon photoshoppolta a képét.
Volt egy lány akivel alakulhatott volna valami, de ő azt mondta, hogy az ágyban deviáns vagyok.
A 22F-nek:
Mi ez a többes szám?
Mondjuk azt azért megjegyzem, hogy ha valaki nálam is a mélytorokkal meg az anállal kezd, én is elküldöm a francba... ezek nekem csak egy tartós párkapcsolatba férnek bele, ismerkedős fázisba még sok.
Pedig nem vagyok prűd... legalábbis nem tartom magam annak.
A többes számot meg úgy értette 22F, hogy dobj be egy képet ide, és megmondjuk, mi az, amin esetleg változtatnod kéne a siker érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!