Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem jár a szerelem és miért nem találok senkit, aki igazán szeret?
Nem vagyok hülye és állítólag meglepően nagy a lexikális tudásom,azt mondják,hogy a külsőm is jó.A környezetemben mégis minden nyomorultnak van valakije,mindenkire rátalál valaki akivel szeretik egymást.Nekem viszont senki ilyen nincs és hiába kaparok nem is találok.Mindenkinek csak valami pótléknak lennék jó.
22/F
Majd ha befejezted az önsajnálatot, akkor legyél egy kicsit magabiztosabb és ne görcsölj!
Nem lehet siettetni azt, aminek még nincs itt az ideje. Ne másokhoz mérd magad!
Fogadd meg tényleg csak jót akarok.
27L
Nagyon nagy hiba, hogy ezen keseregsz! Én amint befejeztem a rinyálást arra vonatkozóan, hogy nincs csajom, lett is.
De most komolyan: önmagadat ne az alapján minősítsd, hogy éppen van e valakid vagy sem! Jaj-jaj, kell valaki aki szeret... Honnan ez a komplexusos megfelelési kényszer és szeretethiány? Éld az életed, és keress olyat, aki NEKED jó, ne azon sajnálkozz, hogy most éppen nem tudsz egy kapcsolatot kitenni a kirakatba!
Amúgy meg egy másik dolgot is megtanultam már: az a szólás, ami úgy kezdődik, hogy a "szomszéd kertje..." elég találó. Fiatalabb koromban, amikor nekem nem volt, én is sokat irigykedtem mások párkapcsolatára. Aztán szinte mindig azt tapasztaltam, hogy amikor kicsit jobban beleláttam ezekbe a kapcsolatokba, már nem is vágytam rájuk, jobb volt nekem egyedül. Aztán ezzel a felismeréssel a zsebemben már egyenes út vezetett egy komoly párkapcsolathoz - ami azóta már házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!