Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem jár a szerelem és miért nem találok senkit, aki igazán szeret?
Nem vagyok hülye és állítólag meglepően nagy a lexikális tudásom,azt mondják,hogy a külsőm is jó.A környezetemben mégis minden nyomorultnak van valakije,mindenkire rátalál valaki akivel szeretik egymást.Nekem viszont senki ilyen nincs és hiába kaparok nem is találok.Mindenkinek csak valami pótléknak lennék jó.
22/F
Nem irigykedem,hanem egyszerűen nem értem,hogy miért csak egy potyadugásra lennék csak jó mindenkinek,de mindig csak olyanoknak akik foglaltak.Arra senkinek nem vagyok jó,hogy kapcsolatba kezdjen velem.Egy lány volt akiről azt hittem,hogy szeret és bizonygatta is.Azt mondta,hogy szakított a barátjával,de akkor is hazudott.Aztán amikor tényleg szakított és a hazugsága után kapott egy esélyt,azt is eljátszotta,mert kózben mással randizgatott.
Komolyan akkora kérés a mai világban a hűség és az,hogy ne hazudjanak az ember képébe?
Szerintem,ha van valakim,akkor nem kellene más felé kacsintgatni,főleg ha még lelkiszemetesnek is használom az illetőt.
Minden nő ilyen,vagy csak én vonzom ezeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!