Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az egyedülálló nők mind...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyedülálló nők mind ilyenek? 23/F (bocsi hosszú lett, mert példákat is írtam)

Figyelt kérdés

több tucat egyedülálló lányt ismertem meg az elmúlt években, és a tapasztalataimból csakis arra tudok következtetni, h minden egyedülálló nő tök egyforma.

a megmentőt várják, aki majd felszabadítja, megmenti őket. ugródeszkaként használva a férfit fel akar hagyni korábbi életvitelével, szabadulni akar a szarul fizető munkahelyéről, vagy szabadulni akar a szülőktől. a célja elérése érdekében képes a cselszövésre, kétszínűségre, jópofizásra, mindent elkövet.

itt van néhány példa, ezek mind 19-23 közötti lányok:

1

egyetemista lány, még együtt se vagyunk, csak ismerkedünk, de már azt tervezi, h hogyan fogja a lakásomat átrendezni, merthogy ő oda költözik, mert alig tudja fizetni az albérletet ketten a barátnőjével.

2

szalagmunkát végző lány egy nagy multiban. faluról jár be dolgozni, még együtt se vagyunk, de majd hozzám költözik, mert 5 km-rel közelebb van a munkahelyéhez, igaz h körülményesebb lenne eljutni tőlem a munkahelyére, de akkoris költözni akar. meg hát majd amúgyis másik munkát akar keresni.

3

egy utcával odébb zűrös családi hátterű lány. alig pár napja ismerjük egymást, de már hordja át a cuccait hozzám. kérdezem ez most mi? hát ő már nem tud otthon lenni, és ide akar jönni hozzám lakni. wtf.

4

legjobb barátom házibuliján megismerek egy lányt, tök jól elvagyunk, feljön hozzám aludni, mert nagyon fáradt és csak reggel megy busza, hát mondom oké, délbe felkel és kipakolja a fali könyvespolcomra a piperéit, h az már az ő birtoka:D és majd milyen jó lesz, h az ágyról könnyen eléri a dolgait. wtf.

5

leugrok a tescóba üdítőért. az árupakoló lány mosolyog rám, köszönünk, beszélgetésbe kezdünk. majd panaszkodni kezd nekem alig 10 perces ismertség után, h ott a tescóban milyen szar neki, úgy elmenne máshová, tudok-e valami jó albérletet a közelemben, esetleg nálam WTF.. ellakhatna-e pár napig, amíg rendeződik az élete, mi a f..

6

megyek haza anyáméktól kocsival, szakad az eső, útszélén stoppos csaj, felszedem, beszélgetés, majd mondja, h ő budapesten akar dolgozni mert per pill nincs munkahelye, faggatni kezd merre lakok, szívesen megismerne engem, meg a környékkel, és ragaszkodik hozzá, h számot cseréljünk..

mi vagyok én? mentőöv? ugródeszka? de most komolyan

2015. máj. 27. 10:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy esetleg benned van valami, ami miatt csak ilyen lányokkal futsz össze?
2015. máj. 27. 15:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Bàrcsak mindegyik ilyen lenne, na de 2év és lessz lakàsom...
2016. szept. 5. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!