Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyedülálló nők mind ilyenek? 23/F (bocsi hosszú lett, mert példákat is írtam)
több tucat egyedülálló lányt ismertem meg az elmúlt években, és a tapasztalataimból csakis arra tudok következtetni, h minden egyedülálló nő tök egyforma.
a megmentőt várják, aki majd felszabadítja, megmenti őket. ugródeszkaként használva a férfit fel akar hagyni korábbi életvitelével, szabadulni akar a szarul fizető munkahelyéről, vagy szabadulni akar a szülőktől. a célja elérése érdekében képes a cselszövésre, kétszínűségre, jópofizásra, mindent elkövet.
itt van néhány példa, ezek mind 19-23 közötti lányok:
1
egyetemista lány, még együtt se vagyunk, csak ismerkedünk, de már azt tervezi, h hogyan fogja a lakásomat átrendezni, merthogy ő oda költözik, mert alig tudja fizetni az albérletet ketten a barátnőjével.
2
szalagmunkát végző lány egy nagy multiban. faluról jár be dolgozni, még együtt se vagyunk, de majd hozzám költözik, mert 5 km-rel közelebb van a munkahelyéhez, igaz h körülményesebb lenne eljutni tőlem a munkahelyére, de akkoris költözni akar. meg hát majd amúgyis másik munkát akar keresni.
3
egy utcával odébb zűrös családi hátterű lány. alig pár napja ismerjük egymást, de már hordja át a cuccait hozzám. kérdezem ez most mi? hát ő már nem tud otthon lenni, és ide akar jönni hozzám lakni. wtf.
4
legjobb barátom házibuliján megismerek egy lányt, tök jól elvagyunk, feljön hozzám aludni, mert nagyon fáradt és csak reggel megy busza, hát mondom oké, délbe felkel és kipakolja a fali könyvespolcomra a piperéit, h az már az ő birtoka:D és majd milyen jó lesz, h az ágyról könnyen eléri a dolgait. wtf.
5
leugrok a tescóba üdítőért. az árupakoló lány mosolyog rám, köszönünk, beszélgetésbe kezdünk. majd panaszkodni kezd nekem alig 10 perces ismertség után, h ott a tescóban milyen szar neki, úgy elmenne máshová, tudok-e valami jó albérletet a közelemben, esetleg nálam WTF.. ellakhatna-e pár napig, amíg rendeződik az élete, mi a f..
6
megyek haza anyáméktól kocsival, szakad az eső, útszélén stoppos csaj, felszedem, beszélgetés, majd mondja, h ő budapesten akar dolgozni mert per pill nincs munkahelye, faggatni kezd merre lakok, szívesen megismerne engem, meg a környékkel, és ragaszkodik hozzá, h számot cseréljünk..
mi vagyok én? mentőöv? ugródeszka? de most komolyan
Jól kifogtad ezeket a csajokat! :)
Csak szólok nem mindegyik ilyen!
Rossz lányokat találtál meg. Egyáltalán nem mind ilyen.
20/L
Sajnálom hogy ilyenekkel találkoztál!
Vannak jók is,csak te éppen nem velük találkoztál!
Elég 'érdekes', hogy mindig ilyen lányokba futsz bele...biztos az osszes noben van a hiba...
Még jo, hogy én nem esek a 19-23 éves korosztályba. :D
vicces olvasni, hogy minden csaj be akar költözni hozzád.:)
szerintem ezt elkerülheted, ha halogatod a lakásba hívást.
nem minden egyedülálló nő ilyen. van, aki azért egyedülálló, mert valami igazit keres, nem csak azt, hogy valakivel lehessen.
mi lett a sztorik folytatása? volt olyan, hogy megmondtad, hogy nem, és mégis együtt maradtatok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!