Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amit a többi nő tud, amit én nem?
Akiket (állítólag) állandóan leszólítanak és ismerkedni próbálnak velük. Utcán, buszmegállóban, bárhol. Mit tesznek, amit én nem?
(Nem kérek privátokat, a kérdésemre szeretnék választ kapni.)
Engem akkor szoktak leszólítani, amikor jó a kedvem, nyugodt vagyok. Nyilván ezt sugárzom kifelé is. Nem hinném, hogy rosszkedvűen csúnyább lennék, egyszerűen olyankor csak azt sugárzom kifelé, hogy nehogy megszólíts, mert elhajtalak.
Plusz kell az is, hogy az ember nyitott legyen úgy általában. Mégis mi olyan rossz abban, ha valaki itt szólít le privátban? :)
"(Nem kérek privátokat, a kérdésemre szeretnék választ kapni.)"
Élőben is biztos ilyen a hozzáállásod :D ..
Valószínűleg nem beszéled jól a "flörtnyelvet". Magyarul: nem jelzel vissza a potenciális jelölteknek, hogy "igen, meghódítható vagyok".
Ezzel kapcsolatos kutatások szerint ugyanis azok a nők a sikeresek az ismerkedésben, akik nonverbálisan gyakran adnak flörtjeleket. (Többnyire öntudatlanul.) És válaszolnak is a férfiak flörtjelzéseire.
(És ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy mennyire csinos az adott nő. Állítólag hiába csinos, ha úgymond "hideg", és nem bátorítja a pasikat a kezdeményezésre.)
Erről sok cikket találhatsz a neten, pl. itt van egy:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!