Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vonzódok a bunkó, durva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódok a bunkó, durva (aki meg is üt engem), hazug, hűtlen pasikhoz?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok és sok pali volt az életembe, de valahogy csak ilyen pasikat fogtam ki, valamiért ilyen pasikhoz vonzódok, aki megcsalt, vert engem stb.

Lassan család kéne már meg gyerekek, de egyszerűen az ilyen pasik vonzanak, miért lehet ez?

2015. máj. 20. 20:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert az agyad helyett csirkefos van.
2015. máj. 20. 23:03
 12/13 Fish1 ***** válasza:

1. Hasonló hasonlót vonz (gondolkodj azon, hogy mely tulajdonságokban hasonlítasz ezekre az emberekre),

2. Minden nőnek az apja (vagy a férfi, aki felnevelte) az első hiteles férfi mintája. Ha apádban is megvannak ezek a tulajdonságok, akkor ezért.

3. Minden nőnek az anyja a hiteles női mintája. Pl. ugyanúgy viselkedsz a kapcsolatokban, mint édesanyád, és hasonló lelki tulajdonságú pasit választasz, mint ő.

2015. máj. 21. 02:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Azért mert küzdősportolsz és jól jön neked egy partner a gyakorláshoz. Így hogy az "ellenfeled" erősebb nálad mindig van kihívás, és jobban fejlődsz.
2015. máj. 21. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!