Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon durva lenne vagy egész jó ötlet?
Másfél hónapja vagyok együtt egy lánnyal, de nem tudok beleszeretni, azért is vagyunk MÉG mindig együtt, de én véget akarok vetni ennek, mert belsőre nem tetszik úgy, mint külsőre, biztos vagyok benne, hogy nem tudnék beleszeretni. Rengeteget gondolkodtam már azon, hogy hogy és mi módon szakítsak vele, de mindig mikor rászánom magam, akkor elfog a sajnálat iránta és a szívem szakad meg, hogy ő belém szeretett, én pedig abba akarom hagyni, ezért mindig meggondolom magam..
Most haverommal lett egy közös ötletünk. Neki tetszik a lány, meg biztos vagyok benne, hogy a lánynak is ő, mondom, szerintem ez biztos, mert mikor ismerkedtünk vele ketten, akkor is sokat figyelte a haveromat, de végül velem jött össze. Tehát az ötlet az, hogy szünetet kérnék a lánytól, olyan szünetet, ahol lehet pasizni/csajozni, aztán haverommal összejönne valamilyen módon, ezt még nem találtuk ki. Ez nem egy 100%-os terv, főleg, hogy elvileg nagyon megszeretett, habár kétlem, hogy szerelmes, de azért mégis látszik rajta, hogy szeret, ő be is vallotta.
A terv ez lenne, kissé fura, de szerintetek működhet? Nem durva ez? Min változtassunk, hogy még jobb legyen?
Tényleg régóta tervezem a szakítást, de eddig ez tűnik a legjobbnak, így nekem se fájna a szívem, hogy magára hagyom, meg ő sem érezné rosszul magát.
Mit gondoltok? 19F
Utolsó, pont erre gondoltam..
De tudja, hogy nem szerettem bele, már elmondtam neki is, csak időt kértem, de nem úgy, hogy szünetet, ez most szünet lenne, tehát tisztában van az érzéseimmel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!