Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódok a bunkó, durva (aki meg is üt engem), hazug, hűtlen pasikhoz?
28 éves vagyok és sok pali volt az életembe, de valahogy csak ilyen pasikat fogtam ki, valamiért ilyen pasikhoz vonzódok, aki megcsalt, vert engem stb.
Lassan család kéne már meg gyerekek, de egyszerűen az ilyen pasik vonzanak, miért lehet ez?
Egy idézettel válaszolnék a kérdésre :)
"We accept the love we think we deserve"
milyen a családod? jóban vagy velük? csak mert az is befolyásolhatja
az ember hajlamos a látott példát leutánozni tudat alatt
vagy mint ahogy már írták, önértékelési problémáid vannak és nem hiszed hogy jobbat érdemelnél
persze más oka is lehet, de valószínűleg vmi ilyesmiről lehet szó
te ismered magad, gondold végig mi volt a múltadban ami miatt az ilyenekhez vonzódsz vagy hogy miért is nem keresel szándékosan egy olyan srácot, aki ennek az ellentéte
csak gondold végig jól és meg lesz a válasz
Erről egy pszichológussal kellene beszélgetned...
Ismertem egy nőt, aki ugyanilyen volt, évekig tartott, mire sikerült oda jutni, hogy egy olyan kapcsolatban is el tudta helyezni magát, ahol a férfi nem egy pokróc volt. Az apjától származott a minta, tudatosan gyűlölte, tudat alatt meg csak az ilyeneket tudta férfinek venni.
Ha nem troll vagy, akkor keress szakembert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!