Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIt gondoltok miért keresnek tini lányok akár harminc éves partnert is?
#16: Esetemben pl. nem dominálhat a pénz - bár nincs most tini barátnőm :-P -, hiába keresek jól, mert van hova tenni a pénzt! Tehát amit keresek mondjuk az átlagon felül, az olyan az esetemben, mintha nem is lenne ...
De gondolom hiába győzködlek ..., mert pont ezt kell kinőnöd :-P
# 22/22:
Sajnos nem vagyok középkori lovag. :D Csak jó munkahelyem van egy külföldi cégnél. Az már mellékes, hogy a szüleimnek saját vállalkozása van, ahol társtulajdonos vagyok. :P A lényeg az, hogy nem állja meg a helyét az elméletetek, miszerint a fiatal nők a pénz miatt mennek az idősebb pasikra. ;)
# 23/25:
A 700 ezer a nettó havi fizetésem, ehhez még időnként jön bónusz, attól függ, hogy a cégnek mennyi a bevétele. Szezonban van bónusz, szezonon kívül nincs.
Jó akkor mondjuk úgy, h a 99%.
De az én tapasztalataim azt mutatják, h a pénz.
#29:
A tapasztalatod onnan van, hogy az említett férfi korosztályba tartozol és tini csajok hajtottak már a pénzedre? Mert akkor elfogadom ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!