Mit gondoltok a tini mamikról?
Szia.
19 éves lány már nem gyerek.!
Vannak lányok akik még 24-25 évesen sem alkalmasak az anyaságra és vannak akik már 19 évesen nagyszerű anyák lesznek.20 évesen szültem a lányomat 27 évesen a fiamat.Mindkettő nagyszerű döntés volt egy pillanatig sem bántam meg.DE hozzáteszem én már 17 évesen megtaláltam a szerelmemet aki 2 év járás után gyűrűt húzott rám,1 év múlva elvett és még mindig Ő az én csodálatos nagy nagy szerelmem a férjem és a gyermekeim apja.
Tehát kell egy alap amire falakat lehet húzni...anélkül a tető sem lóghat a levegőbe.
Ha nem lett volna mellettem a férjem,akkor nem vállalom a babát sem 19 sem 27 évesen.
Általánosságban tényleg nincs elég türelmük, kitartásuk a tinimmiknak a babáikhoz.
De mindig vannak kivételek.
A környezetemben egyszerre szült két 16 éves lány. Egyiküknek sincs igazán segítsége, mégis különböző módon élik meg az anyaságot. Az egyik csak rövid ideig szoptatott, hogy ne legyen a baba mellé kötve, és a kicsire leginkább az apuka vigyáz. Ahogy hazaér, a lány már megy is, alig foglalkozik a gyerekkel. Ha akad valaki, akire le tudja passzolni, él a lehetőséggel. A másik mintaanyuka. 1 éves múlt a babája, mindig vele van, még szoptatja, és rengeteget tanítgatja, foglalkozik vele.
Látszik is a különbség a két gyereken.
Akinek rendes párkapcsolata van, lehetőleg saját lakás, anyagiak rendben vannak és értelmileg elég érett az oké. De akinek csak úgy becsúszik, meg rakatra szüli a gyerekeket, de nem figyel rá,pl ordít a gyerek az utcán, az egész feje sáros, nyálas, kakis, kajás áááá meg tudok őrülni ilyenektől:)
Én 19 vagyok és most tervezünk babaát, nekünk minden adva van mikor betöltöm a 20 at kezdünk neki a dolognak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!