Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért lehet ha társkeren kint van hogy pl a közelben van, ki is dobja állandoan a társker nekem, aztán ráírok, erre azt mutatja 100-200 km rel arrébb van?
Mikor pl rászűrök arra ki van a közelben meg online. Általában mindig ugyanazokat dobja ki napokon is át.
Aztán ráirok egyre kettőre, és mikor reagálnak, rámköszönnek, akkor meg teljesen más város van a nevük alatt, még csak közelben sincs.
Ilyenkor zárhatom is be a csetablakot, meg törlöm az egészet. max elköszönök.
Most meg olyan van hogy a neve alatt x város van, kérdezem hol lakik erre ír valami masik várost az ország másik végében hogy ott.
Direkt módosítgatják a lakhelyet? Kamuznak?

Nem tudom, melyik társkeresőn vagy. Bumble-ön pl. volt, hogy mobil helykoordinátái alapján váltogatta automatikusan azt, hogy milyen települést ír ki - a mostani párom, akit onnan "szedtem össze", volt, hogy egy ideig vmi Somogyakárhol tartózkodónak mutatott a Bumble, pedig ő maga sosem írta ott, csak épp ott túrázott.
De biztos van olyan is, aki kamuzik, hogy minél több embernél legyen esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!