Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha 200 km köztem és a randipar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 200 km köztem és a randipartnerem között a távolsàg hogyan oldanàtok meg a talàlkozót?

Figyelt kérdés

Azt akarja hogy èn (nő) menjek hozzà

Hogyan mondjam meg szépen hogy ő is beletehet effortot a taliba ?

Ő a férfi teperjen egy kicsit

tegnap 18:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
63%

találkozzatok félúton.

Én sehogy nem oldanám meg, mert nem kezdek olyan emberrel aki 200km-re lakik tőlem. Nem alkalmi dugópajtit, sem online barátot keresek. Számomra a kapcsolat, ismerkedés személyes találkozó nélkül nem megy.

tegnap 18:03
 2/21 anonim ***** válasza:
13%

Vonattal. Az a leginkább környezetkímélő.

Egyébként ha annyival jobb férfi tőled, mint amilyen jó nő te vagy, akkor simán megteheti hogy kioffol majd ezért, mert talál másik nőt is, aki odautazik az ajtója elé, aztán beengedi és megdugja.

Én inkább azt javasolnám a helyedben, hogy olyat keress, aki vagy közelebb lakik, vagy tart téged annyira, hogy odautazik hozzád férfiként.

tegnap 18:03
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
Sehogy
tegnap 18:04
 4/21 anonim ***** válasza:
28%
Sehogy. ŐSZINTÉN! Van ennek értelme? HA, jól sikerül, van VALÓS esély arra, hogy összeköltözzetek? Meló, lóvé, suli, beteg anyu, lóvé, lakáshitel, lóvé,... ?
tegnap 18:07
 5/21 anonim ***** válasza:
90%
Hogy nélkül. Ha fel sem ajánlja, hogy legalább félútig eljön én ugyan nem strapálnám magamat.
tegnap 18:07
 6/21 A kérdező kommentje:

Ő javasolta a tàvkapcsolatot is, tudja hogy 200 km a tàvolsàg

A kèrdès az hogy ezt hogy kommunikàlj felé szépen

tegnap 18:08
 7/21 anonim ***** válasza:
85%

#6 Akkor elmondom mire gondolt a pasi. Van itt egy csaj, 200km-re, egész jó nő.

Jó lenne vele dugni hétvégente, nem is lógna a nyakamon közben másokat is lehet szédíteni. Majd azt mondom neki, hogy én nem tudok utazni mert pl kutyám van és nem hagyhatom itt. Amilyen hülye majd jön, csak hogy megdugjam.

tegnap 18:11
 8/21 anonim ***** válasza:
91%
Megmondod neki, hogy nem mész és, hogy félúton tudtok találkozni, ha neki nem jó az, ha a te városodban.
tegnap 18:11
 9/21 anonim ***** válasza:
55%

Hah pont ezen vetyengek én is. Nalunk kizárt hogy nő letemre nekem kéne mennem. Allandoan ő akar jönni de elso randin én legyek a vendégfogado es azt nem akarom. Nem hozom haza es főznu se akarok egy idegen miatt meg szállásadót se játszani.

Majd itt a közelben kivesz vagy kiveszünk vmit majd ott alszik és meg van oldva.

tegnap 18:13
 10/21 anonim ***** válasza:
93%

nálunk mondjuk alap volt, hogy a most már vőlegényem jött, nem én mentem egy kvázi ismeretlen férfihoz :D

És nem 200, hanem 1200 km volt a távolság. A pasi, akivel ismerkedsz bunkó. Offolnám.

tegnap 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!