Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha 200 km köztem és a randipar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 200 km köztem és a randipartnerem között a távolsàg hogyan oldanàtok meg a talàlkozót?

Figyelt kérdés

Azt akarja hogy èn (nő) menjek hozzà

Hogyan mondjam meg szépen hogy ő is beletehet effortot a taliba ?

Ő a férfi teperjen egy kicsit

dec. 4. 18:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

#20 vagyok

Bocsi, most olvastam, hogy a férfi nem akar jönni. Hát... szerintem hagyd. Én a férfi szerepébe képzeltem magam, mivel férfi vagyok.

dec. 4. 20:09
 22/24 anonim ***** válasza:
44%

Ha csak dugópajtit keres mindkét fél, akkor a félúton találkozás az igazságos.

Ha tartós párkapcsolatot kerestek mindketten akkor a helyedben bele se kezdenék, főleg így hogy már az első találkozás is ekkora probléma. Hogy akarnál kivitelezni egy tartós párkapcsolatot úgy hogy már az elején mindenki a másikra tolja az utazást? Mi értelme van így ennek?

Egy pár hónapig izgalmas szokott lenni az utazgatás, de az emberek nagyobb százaléka képtelen huzamosabb ideig utazgatni a másikhoz (autó hiánya, benzinköltség problémák, időhiány stb miatt).

dec. 5. 10:40
 23/24 anonim ***** válasza:
Sehogy ne kommunikáld, és ne menj hozzá. Nyilván neki tök kényelmes, hogy egy nő utazgasson, neki esetleg a távolban is legyen egy csaja, meg te is néha megjelensz beújítani neki... amíg ezt valakivel be tudja etetni, megteszi, ha nemet mondasz majd keres mást. Hagyd ott! Én tuti nem futkorásznék miatta! A távkapcsolat nem kapcsolat. Keressen a közelében. Vagy ott ennyire nem kell senkinek?
dec. 5. 21:35
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
23 Ha a horvátországi nyaralójába hívna ami 700 kilóméter oda meg nyilván lemennél...
dec. 6. 05:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!