Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 200 km köztem és a randipartnerem között a távolsàg hogyan oldanàtok meg a talàlkozót?
Azt akarja hogy èn (nő) menjek hozzà
Hogyan mondjam meg szépen hogy ő is beletehet effortot a taliba ?
Ő a férfi teperjen egy kicsit
#20 vagyok
Bocsi, most olvastam, hogy a férfi nem akar jönni. Hát... szerintem hagyd. Én a férfi szerepébe képzeltem magam, mivel férfi vagyok.
Ha csak dugópajtit keres mindkét fél, akkor a félúton találkozás az igazságos.
Ha tartós párkapcsolatot kerestek mindketten akkor a helyedben bele se kezdenék, főleg így hogy már az első találkozás is ekkora probléma. Hogy akarnál kivitelezni egy tartós párkapcsolatot úgy hogy már az elején mindenki a másikra tolja az utazást? Mi értelme van így ennek?
Egy pár hónapig izgalmas szokott lenni az utazgatás, de az emberek nagyobb százaléka képtelen huzamosabb ideig utazgatni a másikhoz (autó hiánya, benzinköltség problémák, időhiány stb miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!