Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
200 km távolságot kibír egy kapcsolat 5-6 évig?
Kamionosoknak is van családja, szóval valakinél igen.
Friss kapcsolat esetén felejtős és akkor is, ha szeretnétek gyereket ez idő alatt.
Ez csak az adott két emberen múlik. Van, aki alkalmatlan erre, illetve teljesen mások az igényei. Sok mindentől függ, természetesen elsősorban attól, hogy mennyire szereti egymást a két ember, de az egyéni igények is nagyon fontosak. Ha az egyik sokkal ragaszkodóbb és többet igényel, akkor adódhatnak problémák.
Én is csináltam 1 évig, de nálam nem működött, egyszerűen azt éreztem, hogy nem fejlődik a kapcsolatunk, mert annyira keveset tudtunk találkozni.
Nem is a 200 km, az nem sok, hanem az 5-6 év, ami viszont rengeteg.
A kamionosokkal meg nem kell példálózni, az nem kapcsolat - legalábbis nulla minőségi együtt töltött idő -, csak néha szexelnek meg együtt esznek, aztán a srác megy vissza 3-4 hétre az utakra. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!