Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túlélni a nagy távolságot?
Kb. 180-200km-ről van szó jelenleg...
Még csak alakulgatnak a dolgaink, de már az első találkát is nehezen szervezzük össze a nagy távolság miatt. Ha minden igaz jövőhéten találkozunk végre.
Egyébként már 1 hónap 1 hete beszélgetünk neten keresztül és nagyon pozitív egyelőre minden...
De én már most rengeteget gondolok rá és nem tudom mi lesz akkor, ha már találkozunk is és haza kell jönnöm :( Ha tényleg belemegyünk a dologba (amit szeretnék) akkor nem is értem hogy fogom kibírni :S Még vagy 1 évig nem tudok költözni, addig így lenne sajnos.
Türelem és önmegtartóztatás.
Személy szerint nem mennék bele ilyen kapcsolatba, több okból sem, de nem vagyunk egyformák.
24L
Én sem vagyok ennek híve, sőt, megfogadtam, hogy többé nem lesz ilyen, mióta egyszer már részem volt egy ilyesmiben...
De ő most teljesen más... még senkivel sem értettem meg magam ennyire... ő nem olyan, akiről lemondanék csak a távolság miatt.
Részemről türelemmel lehetnek gondok, az önmegtartóztatással nem.
Húha...Vagy nagyot csalódsz előbb-utóbb, és akkor nincs miért aggódni a távolság miatt, vagy pedig mivel már most állandóan a neten-lógva egy fantáziált embert látsz,szépen beleszeretsz "első" látásra.
Egyelőre még sz*rd le a távolságod, mert még NEM IS találkoztatok.
Egy évet szerintem kibírsz. 180-200 km pedig 4 óránál biztos nem több vonattal, akár kéthetente is találkozhattok hétvégén.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!