Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet túlélni a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túlélni a nagy távolságot?

Figyelt kérdés

Kb. 180-200km-ről van szó jelenleg...

Még csak alakulgatnak a dolgaink, de már az első találkát is nehezen szervezzük össze a nagy távolság miatt. Ha minden igaz jövőhéten találkozunk végre.

Egyébként már 1 hónap 1 hete beszélgetünk neten keresztül és nagyon pozitív egyelőre minden...

De én már most rengeteget gondolok rá és nem tudom mi lesz akkor, ha már találkozunk is és haza kell jönnöm :( Ha tényleg belemegyünk a dologba (amit szeretnék) akkor nem is értem hogy fogom kibírni :S Még vagy 1 évig nem tudok költözni, addig így lenne sajnos.

2013. jún. 1. 12:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Türelem és önmegtartóztatás.

Személy szerint nem mennék bele ilyen kapcsolatba, több okból sem, de nem vagyunk egyformák.

24L

2013. jún. 1. 12:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is így van.. Mondjuk mi csak dumálgatink még neten de engem megöl a távolság.. :/ nekem eddig nem mnet ez a dolog..
2013. jún. 1. 12:58
 3/9 A kérdező kommentje:

Én sem vagyok ennek híve, sőt, megfogadtam, hogy többé nem lesz ilyen, mióta egyszer már részem volt egy ilyesmiben...

De ő most teljesen más... még senkivel sem értettem meg magam ennyire... ő nem olyan, akiről lemondanék csak a távolság miatt.

Részemről türelemmel lehetnek gondok, az önmegtartóztatással nem.

2013. jún. 1. 12:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Húha...Vagy nagyot csalódsz előbb-utóbb, és akkor nincs miért aggódni a távolság miatt, vagy pedig mivel már most állandóan a neten-lógva egy fantáziált embert látsz,szépen beleszeretsz "első" látásra.

Egyelőre még sz*rd le a távolságod, mert még NEM IS találkoztatok.

2013. jún. 1. 13:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Elismerem egy kicsit nehéz de miután találkoztatok elsőre biztos könnyebben megy a szervezkedés :) Mi a párommal 3000km-re élünk egymástól és már több mint 14 hónapja együtt vagyunk. :) Ha igazán szereted nem lesz akadály a távolság ;) És a költözéssel nekem még 3 évet kell várnom tehát ne csüggedj! :)
2013. jún. 1. 13:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Először találkozni kell,és ha minden rendben lesz,olyan lesz,mint amilyennek elképzelted,akkor felvetődhet ez a kérdés.
2013. jún. 1. 13:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy évet szerintem kibírsz. 180-200 km pedig 4 óránál biztos nem több vonattal, akár kéthetente is találkozhattok hétvégén.

17/L

2013. jún. 1. 13:20
 8/9 anonim ***** válasza:
220 felett észre sem veszed és elhagyod a valóságot.
2013. jún. 1. 13:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Sok sok türelemmel, de nagyon fontos,hogy mielőbb találkozzatok!
2013. jún. 1. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!