Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi ideig kell tartani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig kell tartani a távolságot ha szünetet tartunk?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel eltávolodtunk egymástól, meg voltak mostanában vitáink évekig együtt voltunk és most megbeszéltük, hogy szünetet tartunk aztán meglátjuk mi lesz. Mennyi idő után keressem meg? Mennyi időnek kell eltelni, hogy lecsillapodjanak a dolgok?

2012. ápr. 13. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Ez a szünet dolog olyan röhejes...
2012. ápr. 13. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Annál rosszabb minél tovább hagyod!

Ha eltávolodtatok egymástól szerinted jobb lesz, ha nem is beszéltek egymással? Ennek olyan vége lesz így!

Ha szereted akkor nyalizd vissza magad gyorsan!

2012. ápr. 13. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
amikor valaki szunetet kert tolem az azt jelentette el akarlak felejteni (megha egy kis idore is) ha visszater hozzad akkor szeret, ha meg nem akkor nem. ki kerte a szunetet? gondolom o volt az!
2012. ápr. 13. 23:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Az eltávolodásnál a szünet a legrosszabb dolog, amit tehettek még a kapcsolattal .. Ez nem szünet, vége van.
2012. ápr. 13. 23:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy hete van ez, most az utolsó két nap nem beszéltem már vele eddig próbáltam visszamenni. Gondoltam adok neki időt magába rendezze érezze hogy hiányzok vagy nem... tök hűvös meg eltaszító de mellette mondja, hogy szeret és, hogy nehogy összejöjjek mással. Így most nem tudom mit csináljak... baromi rossz, hogy kétségek között hagy mert így továbblépni se tudok várok a csodára...
2012. ápr. 14. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!