Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon nagy baj, hogy ha egy napig nem beszélek a csajommal?
ő se ír, csak ritkán..mindig én szoktam írni neki(facebook).a telómon nem tudok vele kommunikálni, mert nincs pénz rajta.
gondoltam tartok ien egynapos szüneteket néha.
azt mondják haverok, hogy ő biztos azért nem ír, mert a férfinek illik kezdeményezni
17/f 5 hónapos kapcsolat
Te figyu, ezt tőle kéne megkérdezned, hogy ő mit szólna hozzá, ezt mi honnan tudjuk?
Amúgy egy jó tanács, a csajoddal személyesen kommunikálj, ne pedig facebookon. :)
szerintem ne így kitaláld, hogy na, akkor mostantól egy napos szünetek lesznek, hanem kérdezd meg őt, hogy zavarná e, vagy ilyesmi. mi pl 4 év alatt minden egyes nap beszéltünk legalább egy sms-nyit vagy 1-2 percet telefonon. akkor is, ha külföldön voltam. de vannak, akik csak pár naponta beszélnek. én mondjuk ezt nem tudom elképzelni, minden nap szeretnék hallani a páromról.
szóval az a legegyszerűbb, ha ezt tőle kérdezed meg. meg mondd neki, hogy néha ő is kereshetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!