Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha msn-en beszélek a csajommal néha ott összeveszünk vagyis kötözködünk, élöbe meg nem?
Ez velem is így volt a párommal a kapcsolatunk elején. Ha nekem valami bajom volt,azt csak msn-en mertem felhozni.Valahogy nem mertem eléállni a problémáimmal, könnyebb volt így,nem személyesen.Lehet,hogy nálatok is ez a baj.Ha együtt vagytok,egyikőtök sem akarja elrontani az együttlétet a veszekedéssel.Így ez marad msn-re. Ez persze nem megoldás,már én is rájöttem,a gondokat jobb személyesen megbeszélni.
Ha csak kötözködtök,vagyis nem komoly dolgokról vitáztok,akkor meg szerintem az azért lehet,mert msn-en mindketten úgy érzitek,hogy "többet megengedhettek magatoknak",abból úgy sem lesz baj.Mert az nem olyan komoly, valószínüleg egyikőtök sem veszi olyan komolyan,mintha élőben történne a dolog. Így egy kicsit játékosabb is talán .
Jahajjj a mi kapcsolatunkat is részben ez fullasztotta be. Egyetértek az összes előttem szólóval.
LEHET, hogy az emberek msn-en jobban ki merik mutatni a "foguk fehérét",
de az is LEHET, hogy az msn félreértések kimeríthetetlen forrása.
az is LEHET, hogy van, aki utálja magát az msn-t. (Na de ha a körülmlnyek kényszerítenek, pl. egyikőtök beteg, és nincs pénz órákig telefonra?)
Az én exem pl. nem értette meg, hogy msn-en előfordul az egyszerre "beszélés", és az nem olyan, mint ha valaki belevágna a másik szavába, mert utólag vissza lehet olvasni, és ált. mindenki érti, mi mire vonatkozik.
Ugyanakkor az én elvem akkor is az, hogy aki szeret, az msn-en is szeret. Miért van az, hogy a legjobb barátnőmmel nem veszekszek msn-en, hanem hatalmasakat röhögünk? Akárcsak a fiú haverjaimmal. Ha valaki szeret, igenis megszokja a kommunikáció e módját. ÉS igenis msn-en is lehet "szépeket mondani"
Felmérések szerint a metakommunikáció (hangsúly, testbeszéd, mimika, stb...) közvetíti az információ ~60%-át. Magyarán akármit mondasz, annak csak a 40%-a megy át, még az emotikonokkal és a kisbetű-nagybetű-dőlt-félkövér játszadozással együtt is. Ez komoly eséllyel okoz félreértést, ami vitához vezet. Ha már nagyon neten akartok beszélni, vegyetek webkamerákat és videotelefonáljatok.
-G-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!