Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor átrakok egy találkozót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor átrakok egy találkozót mindig összeveszünk miért?

Figyelt kérdés

Megbeszélünk egy időpontot, és ha véletlenül nem érek rá, vagy később -ami nagyon ritkán fordul elő- akkor összeveszik velem, és aznap nem találkozunk. elegem van ebből, nagyon ritkán tolom el, és akkor is csak 1-2 órával, sajnos dolgozom, és messze lakom. Nem értem miért veszekszik, amikor ő rakja későbbre akkor semmi probléma...

már azon gondolkozom, hogy szakítsunk, de szeretem és ő is engem.

2010. okt. 2. 15:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy féltékeny??

Ő dolgozik?

Nekem kicsit öznőnek tűnik...

És egy önző ember hosszú távon nagyon idegesítő...

2010. okt. 2. 15:59
 2/10 anonim ***** válasza:

nem önző itt senki.

Egyszerűen be kéne látni, hogy a távkapcsolatok NEM MŰKÖDNEK!

2010. okt. 2. 16:13
 3/10 A kérdező kommentje:
nem távkapcsolat! csak 20 km re lakom. én dolgozom, ő fősulira jár ( 20 évesek vagyunk)
2010. okt. 2. 16:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Következő alkalommal kérdezz rá, hogy miért olyan nagy baj ez neki.
2010. okt. 2. 16:20
 5/10 A kérdező kommentje:
már rákérdeztem, azt mondja hogy nem baj, de ma akkor ne találkozzunk, és nem tudja h holnap ráér-e ...
2010. okt. 2. 16:23
 6/10 anonim ***** válasza:

ma 16:20

Bocs, de ez zsarolás.

2010. okt. 2. 16:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Mármint: 16:20-as vagyok, és amit ő mond, az zsarolás szerintem.
2010. okt. 2. 16:26
 8/10 A kérdező kommentje:
elegem van ebből, de nagyon szeretem. nem érti meg, hogy 5 napot dolgozok napi, 12 órát, akkor ha haza sietek miatta, eszek és megyek vissza városba kicsit később tudok menni. mindig inkább siettem hogy időre beérjek, csak hogy ne legyen veszekedés emiatt, de már kifogytam a türelmemből.
2010. okt. 2. 16:30
 9/10 anonim ***** válasza:
mond meg neki ha továbbra is ezt csinálja akkor vége. am szerintem hihetetlen gyerekes..amit írtál h ha eltolod azt mondja h lehet hnap se jó..azért mondja mert nem kapja meg egyből amit szeretne!
2010. okt. 2. 16:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez a lány még nagyon éretlen. Önző módon viselkedik, ráadásul érzelmileg is zsarol ezzel a lehet holnap nem érek rá szöveggel. Én ráijesztenék a helyedben, hogy ez neked nagyon rosszul esik és kiábrándító, és ha így folytatja szakítani fogsz, na akkor talán leszáll a magas lóról, de amúgy papucs leszel ha ezt hagyod.

22L

2010. okt. 2. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!