Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha mindig összeveszünk?
Nem túlzottan értékel téged. Ha melletted ilyeneket mesél a barátnőjének. ne hagyd.
Egyébként meg nem sértődött meg, csak érzelmileg zsarol, ez két nagyon különböző dolog. És ha beszopod egyszer, legközelebb is fogja csinálni. Az ilyen sértődéseket fel sem kell venni, nem komolyak.
Kérdésedre válaszolva: Egy kis hülye liba,aki ezt menőnek érzi.Gyorsan keress mást magadnak,egy ilyen csupaszív fiút ő nem érdemel meg.
Egy kis OFF:Ne haragudj,de ez a helyesírás botrányos.Ha már írsz egy fórumra,akkor írj helyesen!pl.: vna az VOLNA,cs az CSAK,mien az MILYEN,ijen az ILYEN,vt az VOLT,montam az MONDTAM,sztetek az SZERINTETEK,v az VAGY,n az NEM.A vesszőkről már nem is beszélek.Nem b*szogatásból írom,de mondjuk a felnőtt olvasók nem biztos,hogy megértik ezt az msn nyelvet,arról már nem is beszélve,hogy egy csomóan nem vesznek majd komolyan.:)
Meg kell mondani neki: nézd, nálad is vannak ezerszer jobb nők, mégis veled vagyok. bár, ha meggondolom, egy kis dugáson kívül másra nem is vagy jó, te üszkös, értéktelen ribanc! *csatt egy pofon*
aztán elmész. kíváncsi lennék a reakciójára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!