Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van annak egy kapcsolatban az hogy az egyik fél szünetet kér? 20/L
tartsunk szünetet=nincs bátorságom szakítani
jegyezd meg szünet csak tanítási órák között van...
ez a legtöbb esetben annyit jelent, hogy súlyos kétségek merültek fel, hogy akarja e ezt a kapcsolatot még avagy sem....de ez már gond és szerintem elég nagy baj ha szünetre van szüksége valakinek a kapcsolatban...
az már megingás...vagy van egy másik csaj aki lehet h jobb...
gondolj bele ha ez olyankor lenne ha házasok lennétek vagy csak élettársak vagy esetleg élettársak és terhes lenénl vagy már lenne gyere...
Semmi értelme.Szünet=szakítás,csak nem meri bevallani,mert gyáva.
Sokkal diplomatikusabb, ha pár napig nem találkoznak a felek,de szó sincs szünetről.Aki már szünetet akar,az szakítani fog.Illetve ha nem is szakít,utána úgyis benned lesz a tüske és az örökös bizonytalanság,kételyek....
Szal én mondom felesleges.
ez amúgy tipikus duma, ennek ne dőlj be:
"modta hogy ne sírjak (pedig akkor nem is sírtam) és annyit mondott hogy nem akar elveszetíni,"
általában ez a duma...hogy de én szeretlek kicsi kinscem...te vagy a mindenem, az életem...ne sírj.....De tartsunk szünetet....és nem akarlak elveszíteni....de lehet h mást válaszotk...és elengedlek mert neked jobb lesz így....
S Z Á N A L M A S (még tőlünk pasiktól is :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!