Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség egy kapcsolatban a "tartsunk szünetet" dolog? Jó az valamire, vagy nem segít már semmin?
Mi egyszer szüneteltünk, de nem lett vége, bár szerintem haszna se nagyon volt.
Kapcsolatfüggő...
Ezt nem lehet így kategorikusan kijelenteni, valakinek beválik, valakinek nem.
Nekem volt olyan kapcsolatom, ahol határozottan nem vált be, de mikor belekezdtünk, ezzel egyedül a srác volt tisztában, és volt olyan kapcsolatom is, ahol szintén volt szünet, az én kérésemre, de azután 180 fokos fordulatot vett minden, és utána sokkal jobb lett a kapcsolatunk.
Ez attól is függ, hogy miért "kell" szünetet tartani, kinek az ötlete, vagy közös megegyezés, és mennyi az a szünet, meg jaj, nagyon sok mindenen múlik... 23/l
Mi egyszer szuneteletunk, habar nem volt kinevezve szunetnek....4 napig nem beszeltunk egymassal, ez elegendo volt arra, hogy mindeketten eldontsuk mit akarunk. Azota jobban ertekeljuk egymast megtapasztaltuk milyen egymas nelkul...:)
ha eroltetitek es tenyleg nem megy, akkor a szunet sem jo smemire...
udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!