Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlzásba vitt féltékenykedéssel kapcsolatban rájöttem valamire. Ti hogy látjátok a véleményemet?
Most azokról az esetekről beszélek, amikor valaki oktalanul, gyerekesen féltékeny, úgy, hogy a párja nem adott rá okot. Ahogy figyelem a barátaim, ismerőseim kapcsolatainak alakulását, arra jöttem rá, hogy mindig az feltételez rosszat a másikról, pont az féltékenykedik, gyanakszik, akinek a vaj van a füle mögött.
Bár azt mondják, hogy aki szeret, az féltékeny. Persze, egy bizonyos fokig, de ha ismerjük a párunkat szerintem ez nem téma. Épp hogy az a szeretet jele, és a saját tisztaságunk jele, ha megbízunk a másikban.
Szóval ezt csak én tapasztaltam? Tényleg sokszor láttam, hogy van pl. egy pasi, aki nem kap idegbajt, ha a barátnője sms-t kap, vagy egy órával később lép be az internetre beszélni a szokott időhöz képest, meg a barátnője, aki egyből megcsalásra, ismerkedésre gyanakszik, ha a srác már 2 órája a boltban van, akkor épp hogy a csaj hajlamosabb a szemezgetésre, tisztességtelen dolgokra...
Tehát mintha mindenki magából indulna ki, ilyen szempontból.
Persze, az egészen más téma, ha a férfi ingjén idegen rúzsfolt van, vagy csábító szövegeket ír egy lány képei alá, vagy ha egy csaj nyíltan flörtöl a kapcsolatban.
Kíváncsi vagyok, mit gondoltok erről.
19/l
Első! Lehet, hogy sokan tudták, én nem rég jöttem rá.
Második! Nem, nem nyaralnak, most is tartom a kapcsolatot a barátaimmal.
No, akkor nem csak én látom így ezt a dolgot...számomra meglepő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!