Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ha szünetet kértek a barátnőtöktől leveszitek a közös képeket a közösségi oldalakon és azt sem írjátok ki hogy kapcsolatban vagytok? Könnyebb így dönteni, hogy hogyan tovább?
A párom így tett, és őszintén szólva rosszul esett. Nem fogok neki ezért szólni, türelmesen kivárom -vagy legalábbis megpróbálom- míg lejár a 3-4 hét. Sok gondja van most -anyagi gondok, új munkahely- és arra kért, tartsunk szünetet, míg rendbe jönnek a dolgok.
Természetesen lányok/nők válaszát is várom!
HAZUDIK, KAMUZIK !
Jó, pihentessétek a dolgot, de a közös képek és a családi állapota a fazonnak kinek ártana?
Ha kapcsolatban van, akkor legalább nem zaklatják a nők.
Ha a pénzügyek és a munkahely a dolga, és ezáltal az, hogy nem tudna találkozni veled akármikor, akkor azt is megértem, de ez csak 1 közösségi oldal, nem nézik meg a munkahelyén, meg nem kérik az önéletrajzába, ez akkora poén... ekkora kamut hogy tudsz bevenni?
2 hét, és szakítás lesz. Ha akarod, kivárhatod.
HA ÉN IMÁDOK EGY NŐT, NEM HOGY 2 HETET, 2 APOT SEM TARTANÉK SZÜNETNEK!
szerintem is csak húzza az időt meg az agyadat, meg sumákol és a végén majd kiböki hogy szakítsatok.
19/L
Hát..
Légy erős, ne hagyd magad, ez nem normális dolog.
Az anyagi helyzet rendbetételének nem árt a közösségi oldalon szereplő kép.
Jó lenne leülnöd beszélni vele, hogy ez most mégis mi. És hogy te így nem vagy hajlandó folytatni - gondolom.
Ne hagyd, hogy megszégyenítsen.
Én is szüneteltem már egyszer a párommal, ő sehonnan nem szedett le képeket, és semmi hasonlót..
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat!
Kedves utolsó, Neked meg főleg! Jó volt olvasni pozitívumot is. Ez némiképp reményt adott arra, hogy mégsem kilátástalan a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!