Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány szünetet kér az mit jelent?
Figyelt kérdés
több mint fél éve vagyunk együtt de már régebb óta ismertük egymást. Rendben mentek a dolgok de mostanság volt egy pár vitánk meg egy csúnya veszekedés. a veszekedés után minden rendbe jött de rá egy héttel szünetet szeretett volna 1 hetet. Én erre úgy reagáltam h akkor vége nincs értelme tovább így nem lett szünet de most sem tökéletes a viszony. Mit gondoltok erről?2012. márc. 27. 20:56
1/3 anonim válasza:
Én személy szerint nem hiszek ebben a szünet dologban...mert ha nem működik a sok veszekedés miatt és ezek szerint nem...időt akar, hogy átgondolja a dolgokat...valószínűleg fiatalok vagytok mindketten, de szerintem a szerelemben, egy párkapcsolatban mindig adódnak viták, veszekedések, és ha együtt nem tudjátok megoldani, szerintem külön sem fog menni...és ha szereted jól tetted szerintem, hogy nem mentél bele...én is jártam már hasonló cipőben, hasonló volt a felállás is, és nem hagytam, hogy szünetet tartsunk, azóta 2 év telt el és összesen 4 éve vagyunk együtt kisebb nagyobb vitákkal tűzdelve, de most közel tökéletes a kapcsolatunk :)
2/3 anonim válasza:
altalaban azt jelenti hogy szeret is de idegesited sok dologban, vagyis zavarja ot valami amit nem feltetlenul akar elmondani neked.
3/3 Szandy :) válasza:
Ez 2 esélyes lehet:
1)v szeret csak kételkedik 1-1 dologban
2)v már nem érez irántad semmi és ezen próbál szépíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!