Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miben alszotok, ha ott alszotok a párotoknál?
1 hónapja vagyunk együtt, de még nem aludtam ott nála. Elég ritkán tudunk talizni, és azt mondta, h. akkor lennénk sok időt együtt, ha ott aludnék nála. Hát nem tudom, h. csak alvásra célzott-e ezzel, mert ezt kb. 1,5 hét után mondta. Otthon pizsamában alszom v. hálóingben. De ez nem ilyen szexi hálóing, csak olyan, mint egy hosszú póló, szóval ilyen pamutos anyagú. Szerintem hamarosan sor kerül az ott alvásra, de nem tudom, mit vegyek fel majd.
22/L
egy hosszított top is jó lehet
vagy lehet már elég szép rövidnadrágos pólós pizsamákat kapni
Először a póló vagy egy top tökéletesen megfelel szerintem. Vagy egy ilyen kis spagetti pántos hálóing, nyilván ami nem a földig ér, kb derék-csípő tájékig, valami szexi. Aztán úgyis bugyi marad a dologból. Na jó, mi már együtt élünk, az más, tudom... :)
23N
Én az ő pólójában meg egy gatyában alszom. De amúgy aludj abban, ami kényelmes, nem kell ezt túlpörögni. Ha kíván, akkor sima pizsamában is kívánni fog, szex után meg (ha lesz) mindegy mit veszel fel.
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!