Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotoknál vagytok és pont akkor kell "nagy Wc"-znetek akkor mit csináltok?
Figyelt kérdés
Bejelentitek, hogy mentek wc-re, vagy kitaláltok valamit és leléptek? Itt most azokra gondolok akik még nem túl rég vannak együtt a párjukkal.2012. jan. 11. 19:05
2/17 anonim válasza:
???
Elmegyek a vécére, aztán elvégzem a dolgom. Bizonyára ő is szokott ilyet tenni, ezért megérti.
4/17 anonim válasza:
azaz Vissza tartom vagy elmegyek wcre
5/17 anonim válasza:
elmegyek wc-re
emberek vagyunk és a fiúk is tudják ,hogy nem csinálunk rózsaillatút. :D
6/17 anonim válasza:
az én barátnőmé speciel rózsaillatú
7/17 anonim válasza:
Ömmmm ez lehet hogy egy abszurd felvetés de akkor felkelek és elindulok határozott mozdulatokkal léptekkel a wc felé és ugyan csak határozott mozdulattal lenyomom a wc ajtaján a kilincset ez kíván némi kézkordinációs rutint de az ember belejön idő után és bármily furcsa már a wc is vagyok minden előjel és figyelmeztetés nélkül mert hát ugye minek kéne figyelmeztetnem másokat arra hogy ÉN mikor megyek wc-re
8/17 anonim válasza:
Hát pedig én azt hittem...
Most egy világ omlott össze bennem. Úgy érzem magam, mint mikor megtudtam, hogy a mikulás is átb@szás...
:D
10/17 anonim válasza:
Nekem nem volt gondom ezzel a kapcsolat elején sem de a barátnőm még most se nagyon tud kaksizni amikor nem "otthon" van, igaz ez azt hiszem, hogy pszihés dolog lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!