Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miben alszotok, ha ott alszotok a párotoknál?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt, de még nem aludtam ott nála. Elég ritkán tudunk talizni, és azt mondta, h. akkor lennénk sok időt együtt, ha ott aludnék nála. Hát nem tudom, h. csak alvásra célzott-e ezzel, mert ezt kb. 1,5 hét után mondta. Otthon pizsamában alszom v. hálóingben. De ez nem ilyen szexi hálóing, csak olyan, mint egy hosszú póló, szóval ilyen pamutos anyagú. Szerintem hamarosan sor kerül az ott alvásra, de nem tudom, mit vegyek fel majd.
22/L
2012. márc. 27. 15:22
11/13 anonim válasza:
ilyesmiben vagy bugyiban vagy semmiben
12/13 anonim válasza:
selyemhálóingben, tuti lesz a siker:)
13/13 anonim válasza:
eleinte spagettipántos felsőbe és franciabugyiban aludtam vele, később meztelenül mind a ketten:) hmmm a sima bőre...:)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!