Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal 18-25 közötti nők általában tisztában vannak azzal, hogy a felfokozott érdeklődés irántuk csak átmeneti?
Én magam is meglepődök férfiként magamon, hogy mennyire igaz rám is, annak ellenére hogy jófiúnak gondoltam magam, hogy ha egy nő kiöregszik ebből a korosztályból, akkor elveszik az érdeklődésem iránta. Mintha egy teljesen más ember lenne mint volt. Teljesen új helyzet áll elő amikor egy nő kijön ebből a bűvös korból és elkezdenek látszani rajta az öregedés első jelei.
Most nem fikázni akarom az idősebb nőket. Biztos ők is tetszenek valakinek. De statisztikai tény, amit amerikai egyetemek, kutatások is alátámasztanak, hogy 22 évesen a legkelendőbb egy nő. Akkor kelti fel a legtöbb férfi figyelmét és vonzalmát. Utána egyre kevesebb férfi érdeklődik iránta évről évre.
A kérdésem az lenne, hogy a nők általában tudják már ennyi évesen, hogy a felfokozott és sokszor nem kiérdemelt érdeklődés pusztán azért van mert jó korban vannak, és hogy ez mulandó? Vagy azt gondolják magukról abban a korban, hogy ők különlegesek?

#2 Én 20-30 éves koromig éltem a párommal, aki teljesen kifordult magából, ezért ott hagytam, nem akartam hozzá menni.
Ő is normális volt előtte.
Semmire nem mész ezzel a hamar választással, mert nem ezen múlik a dolog.Bármi megtörténhet idő közben.

25 éves korom fölött lett először normális, stabil kapcsolatom. A férjemet 33 évesen ismertem meg. 22 évesen abszolút nem érdekelt, hogy a 30-as, 40-es vagy a 18 éves pasik, fiúkák érdeklődnek utánam, mivel engem ők nem érdekeltek. Kit érdekel a felfokozott érdeklődés, ha egyszer nekem nem kellenek?
De neked egyértelműen nincs párkapcsolatod, tehát te is csak álmodozol a 22 éves lányokról.

Nem értem a kérdést. Ezek szerint a 23 felettiek már tapasztalják is, hisz a kutatás megmondta. Nem? Akkor milyen 25-ről beszélsz?
Aztán elárulok egy nagy titkot, akik 18 éves koromban futottak utánam a mai napig ugyanolyan csillogó szemekkel néznek rám ha összefutunk. És nem csak ők. Pedig rég elmúltam 22, de már akkor sem a mennyiség számított. És van egy rossz hírem, ha most nem kellesz senkinek, később sem fognak nálad sorban állni a nők. Bármilyen ostobaságokat hordasz össze róluk. Szeretnéd mi, hogy olyan kis reményvesztettek legyenek mint te... Incelgyerek az is marad.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!