Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kezeljem a női “hisztiket”?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem a női “hisztiket”?

Figyelt kérdés

Kapni fogok hideget-meleget.

Van egy hölgy, akivel ismerkedem, de időközben rájöttem arra, hogy nem igazán tudom kezelni amikor rosszkedvű. A hölggyel nincsen semmi gond se kívül se belül, de amikor rossz kedve van úgy érzem, hogy rányom egy plusz terhet a vállamra és nem igazán tudok vele kommunikálni. Olyan mint, ha tőlem várná el a megoldást, ezt már több nőnél is éreztem. Próbálok neki kedveskedni, felhívnám, hogy jobb kedve legyen. Nincs kedve beszélni. Próbálok vele, akkor írásban beszélni olyan mint, ha flegmázna... Nagyon úgy érzem, hogy nem tudom ezt kezelni a nőknél és ilyenkor csak szétvet az ideg.. Ilyenkor csak menekülnék az egészből, mert ha most ilyen a dolog, akkor később mi lesz?

Múltkor lerohant azért, mert a barátaimmal eltudok menni túrázni meg velük tudok lógni, de hozzá meg nem megyek fel.. 1x voltam fent nála, ő 2x jött le hozzám, tudja, hogy nincs munkám az anyagi helyzetem szinte a 0-val egyenlő, és mégis azt éreztem, hogy számon kért, hogy másra van pénzem, de hozzá meg nem tudok felmenni. (Azt megjegyezném, hogy ezek mind olyan programok voltak amihez nem kellett pénz, vagy a barátaim fizették)

Ez múlthéten volt, kb 4 nap telhetett el, hogy nálam járt. Terveztem felmenni hozzá csak még én sem tudtam, hogy mikor… Szerintetek? Legszívesebben menekülnék az összes ilyen szituációból, de tudom, hogy az nem lenne megoldás.

tegnap 10:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Itt mi a hiszti?
tegnap 13:07
 12/13 Laylah ***** válasza:
54%
5.-nek igaza van. Ne próbálkozz ezzel-azzal, hátha beválik, mert az sokszor még csak plusz olaj a tűzre. Ne kérdezd, hogy mi a baj, mert tényleg van olyan, hogy a hormonok játéka miatt még mi sem tudjuk, mi a baj (mondom ezt én, aki általában hideg fejű és képes elemezni a saját érzéseit, annak kiváltó okait és megoldást találni a feszültség feloldására). Csak annyit kérdezz, mire van szüksége, miben tudsz segíteni neki. Ugyanakkor azon nem lehet segíteni, aki erre annyit mond durcásan, hogy "semmire", aztán meg azon van megsértődve, hogy nem voltál mellette. Az ilyen ember érzelmileg gyerekes.
tegnap 14:41
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
#9,10 Jó szórakozást a papucs léthez! :D
tegnap 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!