Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljek egy súlyosan önbizalom hiányos lányt?
A mai napon elhívtam egy kicsit molett hölgyet randira és egy a szokottnál furcsább választ kaptam. "Én nem vagyok szép lány. Így is szeretnél velem találkozni?"
Nem akarja elhinni még mindig,hogy elhívtam randira. Nyugtatgatom,empátiát mutatok. Egyelőre ennyi...
#4 Én elfogadom őt olyannak,amilyen. Én látom benne a nőt képcsere alapján és 2 óra hezitálás után ezt írta:
"Szeretnék veled találkozni. De egy kis időt is szeretnék kérni. Nagyon cuki vagy és ez nem jelenti azt hogy nemet mondtam csak gondolkoznom kell hogy tudom megoldani a dolgot.😊😅"
Ezt lehet értelmezni így is, úgy is, bizonytalanságban tart...
Ja és hétfő óta csetelgetek vele,ha ez számít valamit.
"Én nem vagyok szép lány. Így is szeretnél velem találkozni?"
Én látom benne a nőt képcsere alapján és 2 óra hezitálás után ezt írta:
"Szeretnék veled találkozni. De egy kis időt is szeretnék kérni. Nagyon cuki vagy és ez nem jelenti azt hogy nemet mondtam csak gondolkoznom kell hogy tudom megoldani a dolgot.😊😅"
Egyrészt a 2 óra az nem biztos hogy hezitálás, csak dolga akadt. Másrészt semmi olyan nem derült ki amiből toxic lenne, se az hogy súlyosan önbizalomhiányos. Max az hogy súlyos.
Inkább a kérdező a toxic hogy már egyből jön a vádaskodás hogy bizonytalanságban tartja. Tartja..
Na mindegy.
Végül igent mondott.Türelmesebbnek,megértőbbnek kellett lennem a korábbiakban tapasztaltakhoz képest. Jövő vasárnap randi.☺️
A többi meg majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!