Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljek egy súlyosan önbizalom hiányos lányt?
A mai napon elhívtam egy kicsit molett hölgyet randira és egy a szokottnál furcsább választ kaptam. "Én nem vagyok szép lány. Így is szeretnél velem találkozni?"
Nem akarja elhinni még mindig,hogy elhívtam randira. Nyugtatgatom,empátiát mutatok. Egyelőre ennyi...
Ha van egy csöppnyi eszed akkor páros lábbal kezeled a bejárati ajtó irányába, aztán teszel róla hogy egy életre elfelejtsen...
Az ilyenek sose lesznek normálisak, egyszerűen olyan kezeletlen gyerekkori trauma van a legtöbb hasonló eset hátterében amit egy profi pszichológus is csak nehezen tudna kikezelni
Leírom a fejleményeket a sztoriról.
2 sikeres randink volt, kölcsönösen szerelmet vallottunk egymásnak és kézen fogva jártunk a városban. De!!!
Ma reggel dobott,2 olyan indokkal,hogy van azért távolság köztünk,de ezt tudtuk az elején és belementünk.Másrészt a másik indok hogy nincs meg a kémia olyanok után,hogy ilyeneket írkált nekem,puszilgatna,csókolgatna(mégbodalent is) és már a közös Szilvesztert terveztük,hogy ha ott úgy adódik gondoljak a védekezésre...
Ezek után a második indok...
Sajnalom, kicsit bolond.. pedig ugy erzem te szeretted volna ezt folytatni.
Ha van ehez energiad, es turelmed. Keresd tovabbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!