Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezeljek egy súlyosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljek egy súlyosan önbizalom hiányos lányt?

Figyelt kérdés

A mai napon elhívtam egy kicsit molett hölgyet randira és egy a szokottnál furcsább választ kaptam. "Én nem vagyok szép lány. Így is szeretnél velem találkozni?"

Nem akarja elhinni még mindig,hogy elhívtam randira. Nyugtatgatom,empátiát mutatok. Egyelőre ennyi...

okt. 4. 18:49
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Sok sikert kívánok nektek.
okt. 6. 18:12
 12/17 A kérdező kommentje:
Végül jól sikerült a tali. Kávézóba vittem és egy órán keresztül csak beszélgettünk. Igent kaptam egy 2.randira is.🥰
okt. 13. 18:47
 13/17 anonim válasza:
100%
Gratulálok hozzá, örülök, hogy sikerült kezelni és jól éreztétek magatokat.
okt. 13. 23:01
 14/17 anonim válasza:
0%

Ha van egy csöppnyi eszed akkor páros lábbal kezeled a bejárati ajtó irányába, aztán teszel róla hogy egy életre elfelejtsen...

Az ilyenek sose lesznek normálisak, egyszerűen olyan kezeletlen gyerekkori trauma van a legtöbb hasonló eset hátterében amit egy profi pszichológus is csak nehezen tudna kikezelni

okt. 21. 17:10
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
Bár 17:10-es eléggé alpári, abban igaza van, hogy ezen egy, a témában képzetlen ember nem tud segíteni, csak terapeuta. Ha párkapcsolatot szeretnél vele, főleg ne is próbálkozz ezzel, mert a jó kapcsolat lényege az egyenlőség és a segítő/segített felállás az nem ilyen. De ha már mélyebben kapcsolatban vagytok, ajándékozhatsz neki ilyesmi könyveket, pl. a Mérgező szülők az alap, mert az önbizalom az első életévekben születik meg (vagy nem, s utóbbi esetben a család olyan, hogy könnyen negatívba is lökik az embert). Vagy megosztasz vele Bihari Viki videókat. Vagy még jobb, ha arra motiválod - akár személyes példával, hogy te mész terápiára, vagy párterápiára hívod - hogy kezdjen önismereti terápiát. Egyéni terápia úgyis mindenkire ráfér, mert az önismereti munka a kulcs abban, hogy kellemes legyen velünk egy légtérben tartózkodni, ill.hogy minél könnyebben “túléljük” az életünket. Párterápia meg nagyon tudja segíteni a jó kapcsolódást a párunkhoz.
okt. 21. 23:01
 16/17 A kérdező kommentje:

Leírom a fejleményeket a sztoriról.

2 sikeres randink volt, kölcsönösen szerelmet vallottunk egymásnak és kézen fogva jártunk a városban. De!!!

Ma reggel dobott,2 olyan indokkal,hogy van azért távolság köztünk,de ezt tudtuk az elején és belementünk.Másrészt a másik indok hogy nincs meg a kémia olyanok után,hogy ilyeneket írkált nekem,puszilgatna,csókolgatna(mégbodalent is) és már a közös Szilvesztert terveztük,hogy ha ott úgy adódik gondoljak a védekezésre...

Ezek után a második indok...

nov. 18. 21:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom, kicsit bolond.. pedig ugy erzem te szeretted volna ezt folytatni.

Ha van ehez energiad, es turelmed. Keresd tovabbra is.

nov. 20. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!