Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem a helyzetet?

Figyelt kérdés
Nos, nem rég óta van barátnőm, összességében jól megvagyunk. Van egy kollégája aki a közelben lakik, és megkérdezte a srác, mit szólnának ha néha sétálgatnának vagy valami, mert nem nagyon ismeri a környéket, meg úgy jóformán senkit. Elvileg a srác tud rólam, és a barátnőm is elmondta őszintén, hogy lehet néha elmegy vele sétálni pl. Próbálom a legintelligensebben kezelni a helyzetet, de mégis kicsit szúrja a szemem, ezért vagyok kíváncsi mit javasoltok, hogyan kéne kezeljem ezt a helyzetet? Vannak fiú barátai, azokkal nincs bajom hisz nem véletlen barátok, de ez a fazon új, ezért kicsit aggaszt, de nem akarom egy kis unintelligens hülye gyerek benyomását sem kelteni, ezért próbálom higgadtan kezelni a helyzetet. Tanácsok? :)

2017. nov. 9. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:

A barátnődnek kellene felajánlani, hogy sétálgattok de, hárman.

Szerintem bejön neki a pasi valamennyire. Emlékszem, volt egy csaj, akinek szintén volt pasija, és találkoztam vele. Nem kezdett el velem flörtölgetni, de megmondta, hogy jól nézek ki. És ja jól emlékszem, akkor az történt, hogy mikor megmondtam neki, hogy nem akarok többet vele foglalkozni, akkor teljesen kiakadt rám.

Szóval szerintem ez nem jó jel. Érdemes lenne kicsit férfiasabban viselkedni, mondjuk te is lazán sétálhatnál más nőkkel. Dehát úgy látom, te más kategória vagy.

2017. nov. 9. 17:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Két opció létezik:

A) A másik hapsi nem néz ki annyira jól mint te és nem is gazdagabb nálad. Ebben az esetben teljesen biztonságban van a nőd tőle, mert csak újabb barátzónás szerencsétlen lesz, még akkor is ha teper.

B) Ha jobb nálad bármiben, akkor biza bajban lehetsz. Nyilván attól függ mennyivel néz ki jobban, vagy mennyivel gazdagabb mint te...

2017. nov. 9. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Maximálisan egyetértek a 2. válaszolóval, szerintem frappánsan megfogalmazta mi a helyzet.

(1. voltam.)

2017. nov. 9. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:
A kérdésed stílusa alapján egy értelmes ember vagy. Légy őszinte a barátnőddel és beszéljétek meg, hogy ez picit aggaszt téged és szeretnéd, ha ezt tudná.
2017. nov. 9. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az utolsóhoz, a gyakoris többséggel elentétben úgy tűnsz mint aki először gondolkodik, aztán megoldást keres, és csak aztán kap féltékenységi rohamot.

Szólj a barátnődnek hogy kényelmetlenül érintene ha kettesben sétálgatna a sráccal, és beszéljetek meg valami kompromisszumot. Tényleg bemutathatná neked is a srácot, akár hármasban, akár csak veled is tölthetne időt. Ha tényleg csak egyedül van és most költözött ide, örülni fog plusz egy ismerősnek. Még az is lehet, hogy ha megbeszélitek, a barátnőd nem fog annyira ragaszkodni a dologhoz, vagy tud valami olyat mondani amitől te nem fogsz aggódni.

2017. nov. 9. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
A két utolsóval értek egyet. Kommunikáció és őszinteség nagyon fontos, azonban, jó ha tisztában vele. Amennyiben azt mondja nem kell aggódnod, próbálj meg bízni benne, mást nem tehetsz.
2017. nov. 10. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!