Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 3 eve vagyok egyutt a parommal,par hete elokerult az elso szerelmem,talan nem is ez a megfelelo kifejezes mert nem teljesult be. 4,5 evig nem lattam,most pedig a szomszedban lakik. Parommal igen csak jol osszecsiszolodtak,kozos programok,stb. Na de en ennek kifejezetten nem orulok,nem szeretek osszefutni vele (ami mindennap megtortenik es nem azert mert itt lakik,parom mindig athivja). O csak annyit tud a pasirol,hogy regi ismeros. Amiota ilyen gyakran talalkozunk keptelen vagyok lefekudni a parommal,nem tudom elviselni az erinteset pedig szeretem ot es nagyon osszeszoktunk, eljegyzes is megvolt 3 honapja es osszekoltoztunk kicsivel tobb mint fel eve.gyanitja,hogy valami nem mukodik koztunk,de azt gondolja a sok teher lefaraszt es ezert vagyok elutasito vele. Egyik nap parom kuldott at neki valamit,en voltam a futar,felmeztelenul kinyitotta az ajtot,hat az volt a tetofok. Ezidaig sem volt kozombos,azota vegkepp nem az,de nem akarom lerombolni amit a parommal kinkeservesen felepitettunk,emelett lehetseges,hogy szimpla fellangolas az egesz. Valami otlet? 23/N

2015. okt. 13. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az lenne a tiszta ha elmondanád a drága párodnak, hogy ki is a szomszédfiú valójában.
2015. okt. 13. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen,őszinteség nem ártana a kapcsolatnak.
2015. okt. 13. 19:35
 3/5 BetépettKacsa válasza:

Vicces, hogy én adok tanácsot egy idősebb csajnak, de végül is nekem is volt már mindenfajta kalandom. tehát

Kedves kérdező, mérlegelned kellene, hogy mi/ki a fontosabb. Ha tényleg olyan fontos a jelenlegi kapcsolatod, akkor talán megérdemelné a párod, hogy megtudja ki is az új szomszéd. És ha megtudná, akkor talán nem hívogatná át naponta, hanem félne tőle, mint a tűztől. És ha nem hívná át naponta, lehet neked is könnyebb lenne, mint most, hogy ilyen gyakran látod az elsőt. És ekkor böcsülettel tudnál szakítani a mostanival, mert ha mondjuk úgy alakul, hogy összejösz a szomszéddal, akkor szerencsétlen párod annyit fog érzékelni, hogy keményen megdolgozott érted, eljegyzett, összeköltöztetek, erre az új szomszéd egy pillanat alatt megszöktet. Szerinted mit érezne, hogy esne neki?

Ha pedig kitartasz a barátod mellett, akkor is el kéne neki mondani, hogy mi a helyzet. Ellenkező esetben csak magadat okolhatod, ha a szomszédtól is elmenekülsz, meg a pároddal is megromlik a viszonyod, mert ez is egy lehetőség. De azt is veheted egy jelnek, hogy az első nagy szerelmed újra felbukkant. Végül is tied a döntés.

2015. okt. 15. 23:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Tegnap este elmondtam paromnak es azt felelte ra, hogy nem problema,eljunk a jelenben es ne foglalkozzunk jelentektelen gyerekszerelemmel......

Ma reggel ismetelten itt inditotta a napot a szomszed.

2015. okt. 16. 12:28
 5/5 kokuusz válasza:
mondd meg a párodnak hogy ne hívja át a szomszédot,hisz nem tudod elviselni ha itt van.talán így megérti :)
2015. nov. 18. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!