Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
Vicces, hogy én adok tanácsot egy idősebb csajnak, de végül is nekem is volt már mindenfajta kalandom. tehát
Kedves kérdező, mérlegelned kellene, hogy mi/ki a fontosabb. Ha tényleg olyan fontos a jelenlegi kapcsolatod, akkor talán megérdemelné a párod, hogy megtudja ki is az új szomszéd. És ha megtudná, akkor talán nem hívogatná át naponta, hanem félne tőle, mint a tűztől. És ha nem hívná át naponta, lehet neked is könnyebb lenne, mint most, hogy ilyen gyakran látod az elsőt. És ekkor böcsülettel tudnál szakítani a mostanival, mert ha mondjuk úgy alakul, hogy összejösz a szomszéddal, akkor szerencsétlen párod annyit fog érzékelni, hogy keményen megdolgozott érted, eljegyzett, összeköltöztetek, erre az új szomszéd egy pillanat alatt megszöktet. Szerinted mit érezne, hogy esne neki?
Ha pedig kitartasz a barátod mellett, akkor is el kéne neki mondani, hogy mi a helyzet. Ellenkező esetben csak magadat okolhatod, ha a szomszédtól is elmenekülsz, meg a pároddal is megromlik a viszonyod, mert ez is egy lehetőség. De azt is veheted egy jelnek, hogy az első nagy szerelmed újra felbukkant. Végül is tied a döntés.
Tegnap este elmondtam paromnak es azt felelte ra, hogy nem problema,eljunk a jelenben es ne foglalkozzunk jelentektelen gyerekszerelemmel......
Ma reggel ismetelten itt inditotta a napot a szomszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!