Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet úgy néz ki, hogy előléptetik, félek megfog változni. Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Próbálok örülni neki, mert szeretem, de félek eltávolodunk egymástól?
majd az igények kialakaulására kell figyelni
hirtelen kell neki majd ez -az, vagy azkár egy nagy(obb)ház és sajnálni fogja hogy miattad nem lehet belemenni a hitelbe, nem lehet fejlődni, de motiválni fog, hogy te ugyan miért nem pályázol jobb állásokat?
jah aztán meg babát akar..
ma 15:41
Engem már most is motívál,hogy jobb melót keressek,végülis az a normális hogy az ember jobb állást akar,ahol jobban keres,de így nem tagadom,eléggé motívál.Viszont én nem tudom mire találok olyan állást,már most 2-szer többet keres mint én,ami nem volt gond,de azért ha 3-szor fog többet keresni,az már megint más lesz.Elvileg ez nem zavarja,ezt a kapcsolat elején tisztáztuk,hogy a pénz nem állhat közénk!
Fogd fel a dolgot arról az oldalról, hogy most lehetőséged lesz egy személyiség mélyén rejlő tulajdonságok felszínre törését gyorsított folyamatban szemlélned. Képzeld el, mi történt volna, ha csak 10-20 évvel a házasságkötés után lépett volna fel ez a helyzet és esetleg azzal szembesülsz, hogy néhány közös gyerekkel a hátatok mögött esetleg egy új nő lenne a feleséged, mindenfajta ellenszenves tulajdonságokkal.
A lét és tudat filozófiai kapcsolatát most testközelből ismerheted meg a gyakorlatban. Biztos, hogy a barátnőd személyiségének olyan vonásai jönnek a felszínre, amelyek eddig is megvoltak, de most a pénz nyújtotta lehetőségek birtokában minden szempontból magasabb, parancsolói helyzetben fogja érezni magát. Magabiztosabb lesz irányodban is, esetleg egy más nőt fogsz megismerni benne. Mivel még nem évtizedes múltú a kapcsolatotok, ezért ez a hirtelen és gyors változás nyomot hagyhat maga után. Lényeg az, hogy te ne kezeld úgy a több pénzt, mintha az közös lenne és általában ezt a pénzkérdést kerüld. Ugyanakkor, mivel rád feltehetően több feladat fog hárulni a közösből, vedd ki a részed belőle. Emellett pedig igyekezz a kedvében járni, mert magasabb pozicióban egy nő is máshogy néz a körülötte levő férfiakra és te ne a hátsó sorban légy.
ma 15:50
Írtam privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!