Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem a helyzetet?
Jobb, ha megbarátkozol a szakítás gondolatával.
Hatásuk alá kerül, annak nem lesz jó vége. Ezt úgy mondom, hogy a legjobb barátom roma.
Igaza van az elsőnek.Nem mindegyik nézi le a nőket,és olyanok mint a tipikus...
Ismerek nem egy ilyen embert,és tenyerén hordozza a nőt,illetve normálisabb mint egy két magyar.
Ezt nektek kell megbeszélnetek.Ha nagyon elzárkozol attól,hogy megismerd őket...S ha a párod tényleg változik,de rossz irányba..
Egyreszt ha annyira igaz lenne mindegyikre amit a sztereotipiak mondanak, akkor nem is baratkoznanak a paroddal.
En Miskolcra jartam egyetemre, volt nem egy roma evfolyamtarsam. Egyaltalan nem volt igaz rajuk az, ami mondjuk a nyolcadik keruleti gagyizasbol elo tarsaikra. Nemelyikkel most is tartom a kapcsolatot.
De altalanos iskolaban is az egyik parhuzamos osztalyunk ciganyosztaly volt. Es nagyon joban voltunk veluk (80-as 90-es evekrol beszelunk).
Sot egy regebbi munkahelyemen, evekig voltam roma referens is. Magyar es no letemre mindig megkaptam a nekem jaro tiszteletet, pedig volt hogy egyedul mentem onkormanyzati ulesre kb 50 roma kepviselo koze.
Szoval talan lehet kicsit nyitottabbnak kellene lenni, es nem alapbol elutasitani a masikat, csak mert "Romeo".
Azt sem tudod, milyen emberek, de mar viszolyogsz attol, hogy talalkozz veluk.
Ha ennyire keptelen vagy nyitni a szuklatokoruseged miatt, akkor inkabb hagyd ott a parod, hatha talal olyan valakit maga melle akinek ennel valamivel szelesebb a latokore es nem cseszegeti azzal, hogy normalis ember modjara el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!