Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kezeljem a női “hisztiket”?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem a női “hisztiket”?

Figyelt kérdés

Kapni fogok hideget-meleget.

Van egy hölgy, akivel ismerkedem, de időközben rájöttem arra, hogy nem igazán tudom kezelni amikor rosszkedvű. A hölggyel nincsen semmi gond se kívül se belül, de amikor rossz kedve van úgy érzem, hogy rányom egy plusz terhet a vállamra és nem igazán tudok vele kommunikálni. Olyan mint, ha tőlem várná el a megoldást, ezt már több nőnél is éreztem. Próbálok neki kedveskedni, felhívnám, hogy jobb kedve legyen. Nincs kedve beszélni. Próbálok vele, akkor írásban beszélni olyan mint, ha flegmázna... Nagyon úgy érzem, hogy nem tudom ezt kezelni a nőknél és ilyenkor csak szétvet az ideg.. Ilyenkor csak menekülnék az egészből, mert ha most ilyen a dolog, akkor később mi lesz?

Múltkor lerohant azért, mert a barátaimmal eltudok menni túrázni meg velük tudok lógni, de hozzá meg nem megyek fel.. 1x voltam fent nála, ő 2x jött le hozzám, tudja, hogy nincs munkám az anyagi helyzetem szinte a 0-val egyenlő, és mégis azt éreztem, hogy számon kért, hogy másra van pénzem, de hozzá meg nem tudok felmenni. (Azt megjegyezném, hogy ezek mind olyan programok voltak amihez nem kellett pénz, vagy a barátaim fizették)

Ez múlthéten volt, kb 4 nap telhetett el, hogy nálam járt. Terveztem felmenni hozzá csak még én sem tudtam, hogy mikor… Szerintetek? Legszívesebben menekülnék az összes ilyen szituációból, de tudom, hogy az nem lenne megoldás.

tegnap 10:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

Háát lehet nincs dellád, de valami érték mégis csak van benned, ha ennyire akar..

Amúgy ez egy jó lehetőség. A feszültséget át lehet fordítani izgalommá.

Csak egy kis határozottság kell.

Add meg neki ami jár haver! 😁👉👌

tegnap 10:30
 2/13 anonim ***** válasza:
44%
Én sokszor ilyenkor elkerülöm a veszekedést és eggyetértek vele, még akkor is ha más a véleményem, mert annyira meg nem érdekel a legtöbb ilyen eltérés, hogy foglalkozzak vele. Illetve hagyni kell, hagy üljön le a hiszti, kicsit magára hagyni amíg észhez tér.
tegnap 10:32
 3/13 anonim ***** válasza:
59%

A női hisztiket lehetetlen kezelni. Azonnal biztos nem jó azzal nyaggatni, hogy mi baja, mert sok esteben igazából még Ő sem tudja. Én időt adtam, amig kidühöngi magát, de akkor azon húzta fel az agyát, hogy nem foglalkoztam vele. Szerintem menekülj. Valahol biztos van olyan nő, aki nem küzd mentális problémákkal, nem szenved bipoláris depresszótól, nem próbálja meg tesztelgetni a másikat, hogy annak az idegrendszere mit bír.

Én 4 idióta után találtam egy jó kis husis csöcsös-faros menyecskét, akivel jó a kommunikáció. Van hiszti, van vita ebben a kapcsolatban is (aki azt mondja, hogy az övében nincs, az hazudik), de legalább, ha valami baja van azt szépen leülünk és megbeszéljük. Így bizonyos helyzetek megoldását Ő is elősegíti, szemben az idióta hercegnőcskécske stílusú riherongyokkal, akik csak a nyakadba zúdiítanak mindent és elvárják, hogy Te old meg .... és ez még csak a szerencsés eset, mert - ahogy fent is írtam -, sok esetben nem is tudja mi baja, vagy nem hajlandó megosztani veled.

Aki a "mi a baj" kérdésre durcásan azt válaszolja: "semmi", azt hagyd ott a 'cibe! Az ilyen nő alkalmatlan a társas kapcsolatra, mert képtelen rád partnerként tekinteni és szándékosan görget akadályokat a normális kommunikáció útjába.

tegnap 10:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

"amikor rossz kedve van úgy érzem, hogy rányom egy plusz terhet a vállamra és nem igazán tudok vele kommunikálni"

Lehúz és számonkér?

Ha nem tudjátok feldobni egymást, akkor csak teher az egész kapcsolat, és egyik félnek sincs szüksége rá.

tegnap 10:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Az önmagában nem hiszti, ha rossz kedve van. Próbáltad már egyszerűen megkérdezni? Amikor épp nincs semmi baj, akkor elmondani neki nyugodtan, hogy nem tudod hogy kezeld ezt a helyzetet és mire van szüksége ilyenkor? Néha nagyon nem arra van szüksége a másiknak, mint amit hisz az ember.

Egy példa. Régen amikor problémám volt és panaszkodtam róla, a párom egyből elkezdte megoldani a problémámat. De néha én is tudom a megoldást csak fusztrált vagyok és hisztizni akarok a partneremnek. És persze ideges lettem attól hogy mindig "jobban tudja". Aztán egyszer leültünk megbeszélni és azóta ha tudom hogy csak panaszkodni akarok, akkor azzal kezdem, hogy "most csak hisztizni akarok nem megoldást" és akkor csak meghallgat, megölel, vigasztal és ha lenyugodtam általában magamtól is tudom a megoldást.

Szóval szerintem önismeret és kommunikáció a legtöbb ilyet megoldja.

tegnap 10:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
5-ös Te nem hisztizni akarsz, hanem megosztani a gondjaidat, és leereszteni a gőzt.
tegnap 11:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de szerintem itt sem hisztiről van szó.
tegnap 11:20
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Úgy kezeld, hogy amelyik elkezd hisztizni, azt kib@szod a pitsába. Kezelje a hisztijét ő maga!
tegnap 11:30
 9/13 anonim ***** válasza:
49%
#8 Jó szórakozást a magányos élethez.
tegnap 12:29
 10/13 anonim ***** válasza:
59%
Igen, a #8 tanácsát csak olyan fogadja meg aki teljesen jól el tud éldegélni egyedül is.
tegnap 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!