Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi(vagy mik) az a tulajdonság/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi(vagy mik) az a tulajdonság/szokás, ami ha kiderül az ismerkedés alatt, nem kérsz folytatást?

Figyelt kérdés

9 egyedül töltött hónap után, talán újra belevetem magam az ismerkedésbe és talán, ha megfelelőnek ítélek valakit, közel engedem. Emiatt kezdett foglalkoztatni a kérdés.

Nálam például, ha valamilyen függő. Legyen az játék, alkohol, vagy csúnyább.

Másik, ha fizetett valaha a testi örömökért. Nem tudok továbbá férfiként tekinteni rá.

tegnap 19:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
15%
Ennyi csicska nőt...
tegnap 20:02
 12/25 A kérdező kommentje:
Remélem mind egyetértünk abban, hogy az utolsó válaszoló is instant kuka lenne.😂
tegnap 20:04
 13/25 Fragments of Fantasy ***** válasza:
60%

Rengeteg ilyen dolog..

Például, ha buta, ha mélyen vallásos, ha fideszes, ha szimplán csak ostoba ideológiákat követ, vagy nem ér el egy bizonyos intelligencia szintet. Ezt most nem azért mondom, mert lenéző vagyok, de azért legyen már meg az, hogy kb hasonló szinten vagyunk és el tudunk egymással beszélgetni.

"Másik, ha fizetett valaha a testi örömökért. Nem tudok továbbá férfiként tekinteni rá."

Ez pedig olyan dolog amit lehet sose fogsz megtudni és hiába mondja valaki, hogy nem, attól még benne van az, hogy "igen"... de itt már felmerül az a kérdés, hogy mennyire van meg a bizalom.

tegnap 20:11
 14/25 A kérdező kommentje:
13-as válaszoló: Igen, abban egyetértek, hogy nem mindig derül ki. Viszont nem egyszer találkoztam már olyannal, aki büszkén vallja, nem egy és nem két ilyenben vett részt. Erre gondoltam.
tegnap 20:21
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Pl messze lakik

Vagy vmi hülye neve van pl jános józsi laci meg ilyenek

Ha állatai vannak(tyúk)

Ha tájszólásos

Kopaszodik

Ránézésre nem tudnék vele lefekudni(aszott, ráncos vagy rossz a foga, öreg stb.)

Házas foglalt alkalmija van akárkije van.

Félvállról unalmában csetel

Nincsenek témái nincs élete(csak a melo meg a tv)

Nem érzem azt ha vele beszélek, hogy pezsegnék zavarban lennék izgulnék hanem olyan érzés mjntha a házmesterrel vagy portással vagy egy szomszeddal kollegával beszélnék csak. Nem vált ki belőlem semmit.

Stb

De ha mondjuk van egy normális értelmes az meg ott vághatja el magát pl ha randin nem jön be nincs kémia vonzalom hallgatom az életét csak semmi érdekes nincs benne vagy ami megfogna ülünk egy padon mint egy forrest gump szint a másik kb

Vagy prolisan faéken szexre megy

Az ilyen faék "eccerű" palikat se bitom

Nincs stilusa egyénisége öltözködésben sem de másban sem

És hát én is sorolhatnám még reggelig is..

tegnap 20:22
 16/25 Fragments of Fantasy ***** válasza:

Az megint más dolog, mikor valaki ennyire hülye..

De akinek van egy kis esze, az inkább megtartja magának, akinek meg még több van, az szimplán nem megy bele ilyenbe. Számos oka van, hogy miért NEM jó ez..

tegnap 20:23
 17/25 anonim ***** válasza:
Az elveikbol is lejon kinek fér bele kva kiknek nem. Ehhez csak ismerkedni kell.
tegnap 20:24
 18/25 anonim ***** válasza:

Nagyon sok van: Szenvedélybetegség. A heti egy sör nekem nem baj, buliban néha én is szoktam inni, csak mértékkel kell. A dohányzást viszont nem bírom.

A hazudozást sem. Ha nem tisztel, nem áll ki mellettem idegenek előtt.

Ápolatlan. A fog az egy érdekes kérdés, én is csináltattam elől a fogam, 2 hónapig tartott, nyilván senkivel nem óhajottam randizni ez idő alatt. Szerencsére most már nem fura, ha maszkban mész valahova, szóval én ha kimentem az utcára mindig feltettem.

Ha buta, vagy ha alapvetően nem egyezik az értékrendünk.

Ha lenézően bánik velem, nem tisztel.

Ha az ágyban nem tud kielégíteni. Érdekes, hogy ezt senki sem írta, pedig azért ez elég fontos kritérium.

Ha kutyával, macskával él együtt a lakásban.

Ha csak azért kell neki egy nő, hogy legyen aki kiszolgálja. Volt egy pasim, 1 havi járás után beállított a mosnivalóval, mondtam neki, hogy szerintem itt valami félreértés van köztünk.

Ha sóher, ha randin nem hajlandó fizetni (egyenjogúság van? nem, nincs, a randin a pasi fizet, bocsi.)

Most ennyi jutott eszembe, de még biztos sok van.

tegnap 21:02
 19/25 anonim ***** válasza:
Hú B+! Ti milyen pasikkal ismerkedtetek eddig? 😳
tegnap 21:18
 20/25 anonim ***** válasza:
13. A liberalizmus, lmbtq, pride fan, Helsinki bizottság, stb. ezek ugye azok az ideológiák amik taszítanak? Tudod, a devianciák támogatása, fogadjuk el hogy a normalitás felé helyezzük azt a káros kisebbséget, ami hosszútávon tönkreteszi a többség életét. Aztán a támadó feminizmus, akik azt állítják hogy a férfiak a fő ellenség.
tegnap 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!