Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet az a férfi aki soha nem érdekelt egyetlen egy nőt sem?
Külső:
-Túlsúly, meg óv a csajoktól, hidd el egy életre.
-Mackó nadrág, szandál zokni foltos szakadt fehér póló ultimate kombó.
-Foltokba nővő borosta.
-Kopaszodás amit nem kezel a helyén.
-Sárga fogak.
-Erős szúrós test szag.
-Fogmosás és fürdés hiánya.
-Piszkos poros cipő.
-Büdös száj pia és vagy cigi miatt.
-Mama hotel. (Ez környezeti jellemző de nyilván le esik hogy a gyerek szobájában akar meg dugni. Szürke zóna de értitek.)
Belső:
-Unalmas sótlan személyiség.
-Nárcisztikus, bunkó udvariatlan hímsoviniszta mentál attitűd.
-Fideszes összeesküvés elmélet hívő, holokuszt tagadó Obama testőre egy gyík ember.
-Káros szenvedély pia, cigi és vagy vmi kápszi, ja és persze a zabállás ami miatt kövér.
-Állandóan az anál sexel nyit minden ismerkedést.
-Olyan az egészségi állapota mint egy 60 éves nek p.l.: 20 évesen aranyere van és kúppal a seggében tengeti napjait.
-Állandóan csak videojátékozik.
-Infantilis személyiség.
-Nem akar elég sexet, el hanyagolja a barátnőjét. Be pókhákósodik a csaj.
-Munka mániás.
-Nem foglalkozik a párjával.
-Nem veszi ki a részét a háztartás vezetésében.
Akkor már a kopaszságom teljesen kizáró ok lenne? Sajnos a felül és a tarkóm tetején ritkul a hajam ezért minden héten teljesen leborotválom az egészet.
Szociális életem az viszont nincsen és hiába jártam 5 évet egyetemre szerintem a létezésemről sem tudtak.
Szerintem nekem is a szociális élet hiánya az ok, mert átlagos vagyok, de mondtak már helyesnek többen is.
De fogalmam sincs, 27 évesen hol tudnéknolyan társaságot találni akik egyrészt befogadnak másrészt lehetőséget nyújt az ismerkedésre, csajozásra.
Egyébként tippeket tanácsokat nagyon szívesen fogadok, priviben is. Akár a külsőmről is véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!