Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha frissen összejöttél valakivel, a másik férfi aki tetszett már nem érdekel?
Tehát több férfi is udvarolt neked, és az egyikkel összejöttél, de a másik is legalább ugyanannyira tetszett, de ő esetleg nem volt annyira rámenős, vagy nem volt alkalma következő szintre lépni veled, esetleg éppen akkor nem ért rá, de akivel összejöttél, az jókor volt jó helyen.
Ez után hogyan tekintesz a másik férfira, aki egyedül maradt? Innentől foglalt vagy, már nem érdekel mi van vele? Vagy még eljátszol a gondolattal, hogy milyen lett volna ha inkább vele hoz össze a sors? Esetleg gondolsz arra, hogy nem biztos, hogy újonnan kialakult kapcsolatod sokáig jól működik és utána még visszatérhetsz rá, a másikra? Vannak ilyen gondolataid vagy attól a ponttól kezdve, hogy kimondtátok a kapcsolatot, hidegen hagy a másik jelenje, múltja, jövője?
2 verzió volt eddig az életemben:
Ez volt a gyakoribb:
Nem szerelemből jöttem össze a párommal, előtte és a kapcsolatom alatt is másba voltam szerelmes.
Ez egyszer volt:
Szerelmes voltam abba, akivel összejöttem, ahogy beleszerettem, törölt a fejemből minden más férfit.
Ahol több játékos van a ringben, ott nincs szerelem.
Az 1-es válaszoló nagyon jól megfogalmazta a nők működését.
Ha szerelemből jössz össze valakivel, akkor mindenki kitörlődik az életedből, semlegessé válik.
Ha viszont hideg racionalitásból, akkor ugyanúgy megkívánod a postást meg a medencetisztítót meg belemész a kalandba, amikor rád ír egy jóképű idegen. Vagy minimum eljátszol a kaland gondolatával és csak és kizárólag azért nem teszed meg, mert nem mersz kockáztatni, túl nagyot veszítenél, kényelem, stabilitás, stb.
Férfi szemszögből annyira megnyugtató egy ilyen kapcsolatban lenni, mint a Hős utcában élni annak tudatában, hogy kicsi az esélye, hogy megölnek, mert a törvény keze utána lecsap rájuk és ettől a következménytől félnek (amíg nem jönnek nagyon idegbe vagy nem borul el az agyuk a tudatmódosítóktól vagy nem tévesztenek össze valakivel).
Ha előnyöd van belőle (pl. olcsó albérlet) minden nap emlékezteted magad rá, hogy miért csinálod, de ezeket én nem tartom kapcsolatnak, ezek érdekkapcsolatok, csak álszent módon ezt be se vallják, mert megtalálja a zsák a foltját. A nő nem akarja rontani az alkupozícióját a férfi meg szeretne hinni benne, hogy ő is szerethető és lát benne valami vonzót a nő a pénztárcáján VAGY a szolgalelkűségén túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!