Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsosorban ferfi oldalrol erdekel, el tudjatok kepzelni, hogy valahogy nem tudnatok mit kezdeni egy festmeny kinezetu csajjal?

Figyelt kérdés

A XXI. szazadi muanyag ideal elottre ha meg emlekszik valaki. El tudjatok hinni, vagy volt veletek, hogy hiaba volt szerintetek szep, jo alaku a lany, no, gyakorlatilag Szuz Maria volt egy szentkeprol, es nem mertetek vagy akartatok kezdeni vele?

Velem tortent negyven evig kb, es most ertettem meg. Odalevesek, nezesek, probalkozasok annyi embertol, es aztan valahogy lefagytak, menekultek, masokat valasztottak.

Tenyleg ugy neztem ki, mint egy reneszansz festmeny, aki rossz helyre tevedt. Zavarba jott tolem mindenki, emberek, nemtol fuggetlenul. Ha lazan nyilvanultam meg, mindenki elamult, hogy uristen, te ilyet is tudsz. Meg a finom lelked van, meg ez nem valo neked esatobbi.

Halistennek meg is oregedtem, es a ferjem eljott kiszedni a muzeumbol, o erti, hogy ember vagyok egyebkent.

Voltatok mar ugy novel, hogy jaj, nem lehet, nem szabad, o nem olyan?

#szuzies
2023. júl. 23. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Voltam így igen. Tulajdonképpen nagyon is tetszettek benne dolgok, de pont a merevsége volt fura, meg ő pl öregítette valahogy magát. Nem tudtam ezen átlépni sajnos, pedig nagyon szép lány volt. De utólag már bánom, hogy lehet hogy esetleg többet kellett volna vele találkozni.
2023. júl. 23. 21:45
 2/3 anonim ***** válasza:
49%
Ha régen is ekkora volt az egó, akkor teljesen érthető hogy menekültek előled az emberek.
2023. júl. 23. 21:49
 3/3 A kérdező kommentje:

1-es, vegre valaki ertette es erintett a kerdesben. Igen, talan nagyon is szerette volna, de kozben az elet elment emellett. Sajnalom. En sok ilyet hallottam, mikor az a masik a merevsegnek latszo kulso mogott nagyon is erdeklodott, esetleg meg felt is.

Kettes, fingod nincs, de nem baj.

2023. júl. 23. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!