Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen lehet az a férfi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet az a férfi aki soha nem érdekelt egyetlen egy nőt sem?

Figyelt kérdés
Milyen külső és belső tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy 25 éves férfinak ahhoz, hogy élete végig egyedül maradjon?

jan. 14. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát én ilyet nem nagyon ismerek, max ha annyira antiszoc is valaki, hogy munkába se jár meg sehova. Mert van ilyen ismerősöm, néha néha dolgozik de kirúgják próbaidő alatt, aztán akkor otthon marad egy ideig, ő nagyon dagadt, 140 kiló, ronda is, és a kommunikációs képessége is nagyon lent van.

De ismerek olyat is, aki ha nincs 300 kiló, akkor egy se, és felesége meg gyerekei vannak. Ő egy volt kollégám, aki a cipőjét is levette bent, külön fotele volt, nem ilyen basic irodai széke, fel sem állt onnan soha gyakorlatilag, egyszer hányt és akkor is vödör volt nála, nem rohant ki a wc-be, nem is tudott volna. És még kedves sem volt :D A fizuja meg olyan átlagos.

Illetve én is jártam már dagadttal és neki is mindig volt kapcsolata igazából. Nem is volt annyira szociális, mi a suliban találkoztunk, a többieket a netről szedte.

jan. 15. 09:56
 12/13 anonim ***** válasza:

#7: Általánosan hátrány, de nem mindenkinél kizáró ok a kopaszság. Én is kopasz vagyok és van barátnőm. Barátnőm barátnőjének a férje is kopasz és sok kopasz férfinek van párja.

Az összhatás sokat számít, meg hogy milyen ember vagy. Ami azért később derül ki, szóval addig inkább az számít, ami látszik / amit mutatsz magadról és ennek csak 1 része a kopaszságod.

jan. 15. 10:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Külsőre elég ha átlagos vagy, szürke, semmilyen, nincs kiemelkedő tulajdonságod. Nem feltétlen kell iszonyatosan rondának lenni, bár nyilván komoly testi hibák eléggé rontják az esélyeket.

Leginkább a különböző adottságok kombinációja és a körülmények vezethetnek ide.

Pl. alapból átlagos külső, vagy akár egy-ehy komolyabb testi hiányosság + zárkózottság, rossz szociális készségek + olyan lakhely, lakókörnyezet ahol nincs lehetőség ismerkedni (pl. kis falu, ahol szinte csak öregek élnek) stb.

jan. 15. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!