Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek a pozitívumok egy férfinél, és mi a red flag?

Figyelt kérdés

1. Magára, és környezetére igényes. Háziállata nincs, de nem zárkózik el a gondolattól, hogy a jövőben tartson.

2. Intelligens, tudományos cikkeket olvas, két idegen nyelven beszél.

3. Jó humorérzékkel rendelkezik.

4. Romantikus alkat, szereti az erotikus-romantikus regényeket, és a jégtánc előadásokat.

5. Nem dohányzik, nem fogyaszt kábítószert, alkoholt ritkán, mértékkel fogyaszt.

6. Intro-extrovertált (60-40%), szereti a magányos programokat (túrázás, olvasás), de a társasági életet is kedveli (szórakozóhelyek, koncertek).

7. Meg tudja védeni magát, és a családját, tud lőfegyvert használni.

8. Több éve nem volt párja, csak alkalmi kapcsolatai.

9. Barátai nincsenek, mivel nincs szüksége rájuk.

10. Igazságügyi patológiát tanul hobbiból. Rengeteg anyagot gyűjt a témával kapcsolatban.

2023. júl. 16. 14:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
52%

1. Pozitívum

2. Pozitívum

3. Hatalmas pozitívum

4. Számomra inkább negatívum

5. Számomra inkábbb negatívum, én szeretek bulizni és iszogatni a pasimmal. (Megértem, ha valaki nem.)

6. Semleges

7. A fegyver óriási red flag.

8. Semleges

9. Gigantikus red flag.

10. Közepes red flag.

2023. júl. 16. 14:53
 2/23 anonim ***** válasza:
80%
Az utolsó három nem túl pozitív. Azért akinek egy barátja sincs, az számomra fura…és ha mindig csak alkalmi kapcsolatai vannak, akkor nem hiszem, hogy velem másképp lenne, nem vagyok ez a “majd én megváltoztatom” című álomvilágban élő naiv lány :D
2023. júl. 16. 14:54
 3/23 anonim ***** válasza:
68%
1,2,3,5,6,7 nekem OK.
2023. júl. 16. 14:59
 4/23 anonim ***** válasza:
75%
A nincsenek barátai, mert nincs rá szüksége Red flag.
2023. júl. 16. 15:03
 5/23 anonim ***** válasza:
61%
7. és 9. pont red flag.
2023. júl. 16. 15:23
 6/23 anonim ***** válasza:
43%
Az ilyen okoskodo tulgondolt kerdesektol meg jott a kedvem hogy igyak 1 liter palinkat.
2023. júl. 16. 16:02
 7/23 anonim ***** válasza:
65%
Az, hogy nincsenek barátai, az tényleg red flag. A fegyverhasználatról tudom, hogy sok nő arra asszociál, hogy agresszív, lövöldözni fog, stb, amikor szimplán érdekli a dolog, az hogy mit tanul hobbiból, szintén az ő dolga
2023. júl. 16. 17:25
 8/23 anonim ***** válasza:
65%

Korodat nem írtad, így nem tudom mennyire releváns a válaszom, de nálam csak a 8. a red flag. Az is csak akkor, ha direkt csak alkalmit kerestél, ha csak szimplán így alakult, akkor az sem.

45N

2023. júl. 16. 17:26
 9/23 anonim ***** válasza:
81%
barátaim nekem sincsenek. azért azt jó leszögezni vagy lehet más csak később tapasztalja meg ezeket, hogy egy kor felett, már nehéz barátokat szerezni. A barátokat azthiszed egy életen át magad mellett tudhatod, de lekopnak idővel. Új helyre költözöl vagy költöznek, családot alapítanak. A facebook üzengetések is csillapodnak. Felváltja a jó 2 havonta üzengetés. Én az ország másik felébe költöztem önálló életem, mára egzisztenciám is van. Nem vagyok gyanakvó természet, de nehéz kiszűrni azokat az embereket, akik valóban megismernének, vagy valami hátsó szándékuk van. Nyilván romával nem barátkoznék, vagy zűrös egyénnel, de sok esetben nem egyből derül ki milyen a másik. Olyan a barát szerzés, mint a társkeresés. Nem könnyű dolog. Azzal tisztában vagyok, hogy akkor is jó, ha van valamiféle barát, de ebben a korban könyörgöm... 34 éves vagyok. 34 évesen az emberek elsőszámú priója a családjuk munka után. Nem a "most haverral elmegyünk császkálni, dumálni..". Aki ezért redflagol, az annyit is ér IQ szinten.
2023. júl. 16. 17:51
 10/23 anonim ***** válasza:
Az 5. és a 8. red flag.
2023. júl. 16. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!