Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek a pozitívumok egy férfinél, és mi a red flag?
1. Magára, és környezetére igényes. Háziállata nincs, de nem zárkózik el a gondolattól, hogy a jövőben tartson.
2. Intelligens, tudományos cikkeket olvas, két idegen nyelven beszél.
3. Jó humorérzékkel rendelkezik.
4. Romantikus alkat, szereti az erotikus-romantikus regényeket, és a jégtánc előadásokat.
5. Nem dohányzik, nem fogyaszt kábítószert, alkoholt ritkán, mértékkel fogyaszt.
6. Intro-extrovertált (60-40%), szereti a magányos programokat (túrázás, olvasás), de a társasági életet is kedveli (szórakozóhelyek, koncertek).
7. Meg tudja védeni magát, és a családját, tud lőfegyvert használni.
8. Több éve nem volt párja, csak alkalmi kapcsolatai.
9. Barátai nincsenek, mivel nincs szüksége rájuk.
10. Igazságügyi patológiát tanul hobbiból. Rengeteg anyagot gyűjt a témával kapcsolatban.
1. Pozitívum
2. Pozitívum
3. Hatalmas pozitívum
4. Számomra inkább negatívum
5. Számomra inkábbb negatívum, én szeretek bulizni és iszogatni a pasimmal. (Megértem, ha valaki nem.)
6. Semleges
7. A fegyver óriási red flag.
8. Semleges
9. Gigantikus red flag.
10. Közepes red flag.
Korodat nem írtad, így nem tudom mennyire releváns a válaszom, de nálam csak a 8. a red flag. Az is csak akkor, ha direkt csak alkalmit kerestél, ha csak szimplán így alakult, akkor az sem.
45N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!