Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek a pozitívumok egy férfinél, és mi a red flag?

Figyelt kérdés

1. Magára, és környezetére igényes. Háziállata nincs, de nem zárkózik el a gondolattól, hogy a jövőben tartson.

2. Intelligens, tudományos cikkeket olvas, két idegen nyelven beszél.

3. Jó humorérzékkel rendelkezik.

4. Romantikus alkat, szereti az erotikus-romantikus regényeket, és a jégtánc előadásokat.

5. Nem dohányzik, nem fogyaszt kábítószert, alkoholt ritkán, mértékkel fogyaszt.

6. Intro-extrovertált (60-40%), szereti a magányos programokat (túrázás, olvasás), de a társasági életet is kedveli (szórakozóhelyek, koncertek).

7. Meg tudja védeni magát, és a családját, tud lőfegyvert használni.

8. Több éve nem volt párja, csak alkalmi kapcsolatai.

9. Barátai nincsenek, mivel nincs szüksége rájuk.

10. Igazságügyi patológiát tanul hobbiból. Rengeteg anyagot gyűjt a témával kapcsolatban.

2023. júl. 16. 14:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%

Nálam is az alkalmi a nem ok. Persze ha normális kapcsolatot akartál kialakítani, de nem sikerült akkor kocsit más.

Az, hogy 1 2 barátod nincs se feltétlen baj...amennyiben tudomásul veszed, hogy másnak van és megy is velük ide oda.

Lőni Én is járok pl.

N 31

2023. júl. 16. 18:03
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

11*

9 ez se mindenkinél igaz feltétlen. Nekem 3 jó barátom van. Az egyik tőlem 100 km-re, a másik 80 km és a 3. 3 óranyira. Mégis tartjuk a kapcsolatot és találkozunk. Ott is 2nek van családja, Nekem is...max fogjuk a gyerekeket és visszük őket is meg a párjaink is. Ezek 15 éves barátságok.

2023. júl. 16. 18:06
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért én sem mondtam, hogy azért dobom a barátságot, mert nincs idő találkozni, de akkor is elkönyvelhető, hogy nincs barát a ritkás találkozások miatt. Én 10 éve nem láttam őket. Persze engem is okolhatnánk, miért nem találkoztunk, de a másik fél miért is nem hozta fel, hogy a nyáron a találkozzunk? Ezekszerint a másik fél is ugyanúgy gondolhatja, mint én, hogy a ritkás találkozások miatt ez inkább csak haverság. Nem sétálnék el mellette, ha meglátnám az utcán, de ez akkor sem olyan barátság, mint amikor a másik utcában lakott a másik. Ha kapcsolatban vagy az egyetlen barátod a párod illetve a szüleid. Ez valamilyen szinten még normális is.
2023. júl. 16. 19:12
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Persze 13. Jogos.

Nekem szerencsém van Velük ezekszerint.

2023. júl. 17. 00:08
 15/23 Senior Séf ***** válasza:
85%
Szegény nagymamám mondta 50 éve: A tökéletes férfi nem iszik, nem dohányzik, nem nőzik és nem létezik.
2023. júl. 17. 18:19
 16/23 anonim ***** válasza:
84%

Az hogy tud fegyvert hasznalni miert red flag?

Minden pasi tud aki volt katona.

2023. júl. 17. 18:46
 17/23 anonim ***** válasza:
80%
Mert arra következtetnek róla, hogy agresszív. Ezt mondtam, de lepontoztak
2023. júl. 17. 18:49
 18/23 anonim ***** válasza:
33%

1. +

2. +

3. ++

4. - -> b.zi

5. +, de amelyik ferfi nem iszik, az b.zi (ertsd az ironiat)

6. semleges

7. legyen +, bar a fegyveresek mindig is furak.

8. ez sokmindent nem jelent, semleges

9. REDFLAG -

10. semleges

43F

2023. júl. 19. 14:42
 19/23 anonim ***** válasza:
24%
Jaj az ég kíméljen az ilyen keménylegényektől, akiknek az a személyiségük, hogy lövöldözőset játszanak, meg helyszínelésre verik 🙄 nézz még pár évad CSI-t és nyugodj le.
2023. júl. 19. 16:53
 20/23 anonim ***** válasza:
67%

1. Oke

2. Oke

3. Oke

4. Semleges (számomra ez nem lényeges infó)

5. Oke

6. Oke(én is hasonló vagyok)

7. Sok dologtól függ, de inkább a red flag felé megy. (Nincs bajom a fegyverekkel, az nem probléma ha valaki próbált már lőni vagy tud, viszont...lőfegyver birtoklás nálam nagyon nem oké.)

8. Semleges

9. Hatalmas red flag, mindenkinek szüksége van barátokra.

10. Ez csak szimplán elég fura

2023. júl. 19. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!