Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek a pozitívumok egy férfinél, és mi a red flag?
1. Magára, és környezetére igényes. Háziállata nincs, de nem zárkózik el a gondolattól, hogy a jövőben tartson.
2. Intelligens, tudományos cikkeket olvas, két idegen nyelven beszél.
3. Jó humorérzékkel rendelkezik.
4. Romantikus alkat, szereti az erotikus-romantikus regényeket, és a jégtánc előadásokat.
5. Nem dohányzik, nem fogyaszt kábítószert, alkoholt ritkán, mértékkel fogyaszt.
6. Intro-extrovertált (60-40%), szereti a magányos programokat (túrázás, olvasás), de a társasági életet is kedveli (szórakozóhelyek, koncertek).
7. Meg tudja védeni magát, és a családját, tud lőfegyvert használni.
8. Több éve nem volt párja, csak alkalmi kapcsolatai.
9. Barátai nincsenek, mivel nincs szüksége rájuk.
10. Igazságügyi patológiát tanul hobbiból. Rengeteg anyagot gyűjt a témával kapcsolatban.
Nálam is az alkalmi a nem ok. Persze ha normális kapcsolatot akartál kialakítani, de nem sikerült akkor kocsit más.
Az, hogy 1 2 barátod nincs se feltétlen baj...amennyiben tudomásul veszed, hogy másnak van és megy is velük ide oda.
Lőni Én is járok pl.
N 31
11*
9 ez se mindenkinél igaz feltétlen. Nekem 3 jó barátom van. Az egyik tőlem 100 km-re, a másik 80 km és a 3. 3 óranyira. Mégis tartjuk a kapcsolatot és találkozunk. Ott is 2nek van családja, Nekem is...max fogjuk a gyerekeket és visszük őket is meg a párjaink is. Ezek 15 éves barátságok.
Persze 13. Jogos.
Nekem szerencsém van Velük ezekszerint.
Az hogy tud fegyvert hasznalni miert red flag?
Minden pasi tud aki volt katona.
1. +
2. +
3. ++
4. - -> b.zi
5. +, de amelyik ferfi nem iszik, az b.zi (ertsd az ironiat)
6. semleges
7. legyen +, bar a fegyveresek mindig is furak.
8. ez sokmindent nem jelent, semleges
9. REDFLAG -
10. semleges
43F
1. Oke
2. Oke
3. Oke
4. Semleges (számomra ez nem lényeges infó)
5. Oke
6. Oke(én is hasonló vagyok)
7. Sok dologtól függ, de inkább a red flag felé megy. (Nincs bajom a fegyverekkel, az nem probléma ha valaki próbált már lőni vagy tud, viszont...lőfegyver birtoklás nálam nagyon nem oké.)
8. Semleges
9. Hatalmas red flag, mindenkinek szüksége van barátokra.
10. Ez csak szimplán elég fura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!