Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy Pakontai Lili kaliberű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy Pakontai Lili kaliberű lányhoz lenne esélyem 30 évesen az alábbi tulajdonságokkal?

Figyelt kérdés

[link]

Alacsony és vékony vagyok (170/55), diplomám van, de nem beszélek nyelveket így vszeg itthon fogok megrohadni az országban viszont én is ellenzéki vagyok.

Bruttó 350 a fizum, szüleimmel élek, de később lesz lehetőségem a házat örökölni és összeköltözni vele.

Nagyon tetszik a stílusa és filigrán alkata és arra lennék kíváncsi, hogy hasonló lányokkal (vagy akár pont vele), hogyan tudnék összejönni?

2023. febr. 4. 13:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
14%

Jajj!

Annyi kalibere van, mint egy rozsdás ekének.

2023. febr. 4. 14:00
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
A f@szt!
2023. febr. 4. 14:01
 3/16 anonim ***** válasza:
38%
híííí papa, ha ő fizetne nekem 1 millió dollárt, se bökdösném meg egy bottal se.
2023. febr. 4. 14:05
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
30 évesen semmilyen tulajdonságokkal
2023. febr. 4. 14:05
 5/16 anonim ***** válasza:
24%
Na ez a csaj gáz kívül belül! Eszméletlen ronda külsőleg, meg belsőleg is. Áááááááá, inkább a cölibátus.
2023. febr. 4. 14:12
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

Alacsony vagy. Állítólag diplomás de az angol sem megy? Valami itt nem kerek…

Keveset keresel, szüleiddel laksz és azt várod hogy fel forduljanak hogy örökölj. Azaz a belsőd is kuka.

2023. febr. 4. 14:22
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
Ez egy 18 éves gimnazista, aki pont olyan, mint a többi hisztis 18 éves gimnazista, aki tiktokon rázza magát, és a pucsítós képeihez írja a bölcsességeket, és azt hiszi, hogy ő a különleges kis hópihe. Gyakorlatilag bármelyik gimi környékén tucatjával keringenek a hasonló csajok. Más kérdés, hogy miért akarna veled összejönni bármelyik.
2023. febr. 4. 15:35
 8/16 anonim ***** válasza:
92%
Vén vagy hozzá.
2023. febr. 4. 15:43
 9/16 anonim ***** válasza:
88%
Elég beteg vagy..
2023. febr. 4. 16:14
 10/16 anonim ***** válasza:
Tüncin vagy HVG fórumo
2023. febr. 4. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!